- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Imike55 #33806 üzenetére
Helló, igen olvastam. Most töröltem a Google Home-ot, és a profilom, majd mint új rendszer ismét beállítottam. Nem nyomkodtam el a settinget, de azokat ez nem törölte, mert a CEC be volt állítva, amit előzőleg én állítottam be. Szóval nem törli a korábbi settinget. Ma vettem direkt egy új 2.0-s HDMI kábelt, hogy ez sem legyen akadálya, de semmi. Kapcsolgattam ki-be a beltérit, hogy adjon egy impulzust a tvnek... Semmi. Itt tartok. Holnap ráfekszek a fw frissítésre, most direkt angolra állítottam a reset után, atolvas9m megint a fórumot hol tart ez a vonal.
Legalább megtaláltam a Telekomos távirit, hogy a gyerekek tudják kapcsolgatbi, de azért ez nem komfortos. A Samu távirányítoja és használata egy mestermű ehez képest. Azt is keresek ... A problémadra a fw updateban reménykednék. Akkor próbálkozzunk tovább. Valamit mi baxtunk el, ha senkinek nincs ilyen gondja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest