Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Ezt hogy lehet beállítani, van esetleg valami leírásod?
#7115 mikrofon
kipróbáltam, nem hozza amit vártam, de a Chrome sem. TV2Play-t néztem volna böngészőn keresztűl, de nem megy sehogy sem.#7123 Piftuka
Nem akartam TV-t, aztán amikor eladtam az iPhone-omat olyan nehezen akart elmenni, hogy kénytelen voltam egy 50-es Samsungot beszámolni (jó áron), aztán eladtam, előtte se volt TV-m, de egy idő után valahogy hiányzott. Újra kezdtem egy hibás TCL 55P715-tel, amit ügyesen sikerült legariznom, és lett belőle egy hibátlan, majd azt is eladtam. Követte egy 43-as Ambilight Philips, azt pedig egy 65-ös, amivel már nagyon elégedett voltam (pedig IPS volt), de olyan ajánlatot tettek rá hogy muszáj voltam eladni azt is, és most van ez: 55C715
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor