Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Egy lényegi különbség van már a c715 és c725 között is, mégpedig hogy az utóbbi az eARC HDMI-vel rendelkezik, tehát az összes TV által kezelt formátumú hangot ki tudja küldeni AVR-re vagy soundbar-ra. Ez számomra egy lényegi különbség. Amikor kiválasztottam a C715-öt ez volt az egyetlen fájó pont. Most már tudom, hogy az androidot futtató hardvere is gyengécske nekem illetve ahhoz hogy hogy komolyabb videó és hangsávokat tartalmazó filmet lejátszon tehát lehet ezért nem raktak a c715-be eARC-ot...
Amúgy ha én most vennék én is a c728-at venném.
Egyébként mikor nem rég linkelte valaki a C825-t akkor meglepődtem az árán. Mivel tud többet mint a C728? Mi az ami indokolja ezt a jelentős felárat?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor