- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
varadigabor #4511 üzenetére
Online esetén 14 napig nem csak elállási jogod van szerintem, hanem elvileg hibás készülék esetén garanciáztatási folyamatok nélkül kérhetsz cserét is. Napokban vettem személyesen háztartási gépet (így nekem csak 3 napom volt) szerencsémre gyári hibásan
, így másnap üzletbe visszavittem és kérhettem cserét vagy visszatérítést. Ha nem ment el totál a kedved a TCL-től, akkor egy mail-t megérhet EMAG-nak, hogy úton van vissza a TV, de Te nem pénzt akarsz, hanem csak cserekészüléket. Ha ez nem opció (ilyen - olyan okból), akkor hasonló áron van egy ilyen [link] szintén budget TV-nek nevezhető korrekt kis QLED TV-t. Maga a márka TCL-hez hasonló. Rengeteg éve TV gyártással foglalkozik, saját fejlesztés stb, de itt akár érdeklődhetsz is róla [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4511 üzenetére
Majd azért írj mit vettél remélem nagyobb szerencséd lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest