Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
varadigabor
üzenetére
Online esetén 14 napig nem csak elállási jogod van szerintem, hanem elvileg hibás készülék esetén garanciáztatási folyamatok nélkül kérhetsz cserét is. Napokban vettem személyesen háztartási gépet (így nekem csak 3 napom volt) szerencsémre gyári hibásan
, így másnap üzletbe visszavittem és kérhettem cserét vagy visszatérítést. Ha nem ment el totál a kedved a TCL-től, akkor egy mail-t megérhet EMAG-nak, hogy úton van vissza a TV, de Te nem pénzt akarsz, hanem csak cserekészüléket. Ha ez nem opció (ilyen - olyan okból), akkor hasonló áron van egy ilyen [link] szintén budget TV-nek nevezhető korrekt kis QLED TV-t. Maga a márka TCL-hez hasonló. Rengeteg éve TV gyártással foglalkozik, saját fejlesztés stb, de itt akár érdeklődhetsz is róla [link] -
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor
üzenetére
Majd azért írj mit vettél remélem nagyobb szerencséd lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, így másnap üzletbe visszavittem és kérhettem cserét vagy visszatérítést. Ha nem ment el totál a kedved a TCL-től, akkor egy mail-t megérhet EMAG-nak, hogy úton van vissza a TV, de Te nem pénzt akarsz, hanem csak cserekészüléket. Ha ez nem opció (ilyen - olyan okból), akkor hasonló áron van egy ilyen
Vhiktor