Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Ez majd sötétebb és szürkésebb hátterű jeleneteknél fog valamennyire látszani. Az én C805ömön is vannak ilyen halvány csíkok csak nekem vízszintesen leginkább. Pl a tévé bal szélétől a közepéig van egy halvány csík, ami kamera le fel mozgásnál észrevehető ha a háttér is homogén és a színek is szürkések. Tartalom függő mennyire kivehető, de normál tartalmakat fogyasztva 70-80 százalékban nem zavaró nekem. Már újonnan is ilyen volt nekem, de mivel előtte volt 3 tévém amin mindig voltak ilyen anomáliák úgy döntöttem nem tökölök tovább és elfogadtam, hogy ez ilyen, és következő vásárlásnál más technológia felé nézek majd. Agyamra ment a visszaküldözgetés és nagyon kellett már végre egy tévé úgyhogy hagytam a francba. Ha most visszaküldöd nagyjából két lehetőség van. Vagy kapsz egy rosszabb panelt, vagy megnyered a lottót és kifogsz egy szinte teljesen homogént. Utóbbira szvsz kevesebb az esély, de nem lehetetlen. Meg ez egyébként szemfüggő ki mennyire érzékeny rá. Nálam pl más nem veszi észre azt, amit én igen. Egyszerűen nem mindenkit zavar, nem arra fókuszál. Ők a szerencsések. De ha téged már most zavar azt tudd, hogy megszokni valószínűleg soha nem fogod
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- One mobilszolgáltatások
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor