- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Hisense-t csak MM-ben láttam, de TCL-el még nem találkoztam. Egy biztos, 65C715 tulaj lett jó pár és ár/érték arányban, főleg képi világában elégedettek vele, míg U7QF tulaj egyenlőre 1-2 ha akad. 55"-nál a TCL HVA panelos, míg az U7QF VA így elképzelhető, hogy nem nyújtja azt a minőséget, mint a 65". Amúgy 1 biztos. Ha rendeled, akkor ott a 14 napos elállási jog (ahogy hozta a futár, úgy el is viszi), de erről jut eszembe, ha forrásaid engedni rendeld meg mindkettőt
és azt tartsd meg amelyik jobban tetszik
,,ha akkora a méretek közötti különbség" Hát ezt bizony neked kell eldöntened. 3m-től már simán mehet a 65"
-
Kiskutya
veterán
Akkor tudnék válaszolni ha itt lenne az enyem mellett a hisense. Én tcl-t vettem ennyi pénzért elégedett vagyok vele. Dts meg az hbo go is fontos volt. Meg a tcl-nek látom a hibáit amivel együtt tudok élni. Jó lenne pár napra egy hisense tesztelni akkor objektívebb lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest