- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Qtya123 #34350 üzenetére
Kíváncsi leszek hogyan alakul a sztori, mert bizony nem 1-2 vásárlót érint a hiba, van aki nem veszi észre, van akit kevésbé zavar és van egy olyan réteg akit nagyon zavar az akadozás, aztán vannak az egyéb hibák mint amik játéknál fordul elő és ami a TV adásoknál fordul elő, nos engem a két utóbbi nem érint, mert nem játszok és nem nézek TV adásokat.
-
Imi1981
veterán
válasz
Qtya123 #34350 üzenetére
A c805, c745, c845 55 col verziók is jók voltak V028 firmware-el! Szóval szerintem ez leginkább szoftveres probléma. Ha nem az lenne V028 -on is akadt volna. A V028 se volt hibátlan de akadás ott egyáltalán nem volt. Utána lévő összes firmware-ken már jelen volt az akadás. Bár tegnap néztem netflixen egy 4k DV filmet ( Kézipoggyász) és nem rémlik hogy akadt volna. Máskor meg akad mint állat. Lehet ez a v420 firmware javított ezen kicsit.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Qtya123 #34350 üzenetére
"elképesztő, hogy az amúgy már technikában felnövő/élő 30-40 év közöttiek mekkora része néz úgy filmet, hogy keres valamit a youtube-on"
Pontosan! Én is elvagyok szörnyűlködve, amikor ilyen 25 vagy az alattiakkal beszélek ilyesmiről, hogy mennyire segghülyék. Azt sem tudják mi az a torrent (nem is tudom, hogy lehet anélkül élni) vagy, hogy hdr, dolby visionra azt hiszik, hogy az hang
Kérdem milyen tv-t akarsz venni, azt mondja nagyot samsungot vagy lg-t És mondom azon belul oled, miniled , va ,ips stb azt csak a szájuk tátják azt sem tudják mi az . 10 ből-1 ha tudja mi az az oled. Pc-t bekapcsolni sem tudják, meg úgy beszélnek róla, mint valami elavult 80as évekbeli cuccról
Nekik csak a konzol meg a netflix azt jólvan, meg ahogy mondod a szutyok online filmkeresgélés. Hogy lehet ilyen igénytelennek meg tudatlannak lenni a 4k hdr világában nem tudom megérteni.
-
turho
addikt
válasz
Qtya123 #34350 üzenetére
A 75+ már olyan nagy, hogy nem lehet elsütni talán ugyanazt a gyenge korsuerűtlen hardvert, talán némileg jobb jelfeldolgozási sebességű kártyákat kapnak a nagyobb vasak.
Az is talány, az EU-ba miért gyengébb hardverrel gyártják a TCL tévéket.
(Nem mintha az 55-65" nem lenne nagy).
Szóval olcsók, de olyanok is....sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest