Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Már vártam mikor fogsz belém állni, ahogy itt tetted másokkal is akik leírták a gondjaikat. Az alsó polcos Oledről annyit, hogy a másik fórumban ajánlották nekem nincs vele tapasztalatom, de ilyen erővel alsó polcos mini ledet sem szabad venni. Írod, hogy "szép ajánlás", de elolvasni mégsem tudtad vagy nem akartad értelmezni rendesen amit írtam. Igaz? Fuss neki mégegyszer, legalább az első pár mondatnak, ahol leírom, hogy a saját tapasztalatom osztom meg, nekem ezek azok. Hiába hisztizel ha valakinek negatív tapasztalatai vannak ezzel a márkával, érdemben hozzászólni nem tudsz csak akadály vagy, mert eggyel többet kell görgetni a normális válaszokig. Engem érdekel a többiek tapasztalata is meg az esetleges megoldások a problémákra.
-
Grillo
őstag
válasz
mikrofon
üzenetére
Jaja, a másik véglet meg vagyok én, annyi az igény, hogy lecseréljem a 10 éves, tönkre ment Samsung alsópolcost kicsit nagyobbra, meg ne legyen szarabb. És akkor ezen még dugdosni sem kell a Google TV-t az USBbe, mert benne van, meg még a hangja is elég, mert van benne 2.1.
Tény, én az aljára lőttem, megkaptam, amit vártam, 1 hónap után is elégedett vagyok.Más, hogy a milyen TV-t vegyek topikot nagyon a TCL ajánlások uralják, pláne pár százezres szintig. De akinek esze van bejön ide olvasni, aztán vagy tudja (már amiről van ugye már tapasztalat), mit vesz, vagy utána jön panaszkodni (bár amennyi ezekből fogyhat, azért akkora forradalmi hangulat azért nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor