Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
Nekem testvérem volt ma az Euronicsban és megnézte a Hisense-t is meg mellette a C805öt sőt a C655-öt is. Szerinte a Hisense észrevehetően gyengébb mindegyiknél, pedig csak demók mentek mindegyiken ahol azért megpróbálják kihozni a maximumot a tévéből általában. Pont ma beszéltem vele erről. Bár nyilván ki tudja hogy volt kalibrálva, de őt nem győzte meg. Szerintem is nézd meg inkább személyesen. Én is filóztam rajta, de aztán úgy voltam vele, hogy inkább TCL.
-
ρσгτσ
addikt
Igen, szoftveres.
ADS az IPS. Szerintem engedd el... Főleg ilyen belépő mini LED kategóriában. C805 egészen más kategória. Ha van a közelben például egy Euronics, akkor érdemes oda benézni. Akár pendrive -on vitt anyaggal is, hogy ne a demót, vagy valami trágya minőségű anyagot nézz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor