- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Nekem testvérem volt ma az Euronicsban és megnézte a Hisense-t is meg mellette a C805öt sőt a C655-öt is. Szerinte a Hisense észrevehetően gyengébb mindegyiknél, pedig csak demók mentek mindegyiken ahol azért megpróbálják kihozni a maximumot a tévéből általában. Pont ma beszéltem vele erről. Bár nyilván ki tudja hogy volt kalibrálva, de őt nem győzte meg. Szerintem is nézd meg inkább személyesen. Én is filóztam rajta, de aztán úgy voltam vele, hogy inkább TCL.
-
ρσгτσ
addikt
Igen, szoftveres.
ADS az IPS. Szerintem engedd el... Főleg ilyen belépő mini LED kategóriában. C805 egészen más kategória. Ha van a közelben például egy Euronics, akkor érdemes oda benézni. Akár pendrive -on vitt anyaggal is, hogy ne a demót, vagy valami trágya minőségű anyagot nézz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Borderlands 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest