- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
zsolt501 #30076 üzenetére
nincs Max-em
a megnyitó meg ....
a 4K közvetítést nem kísérleti jelleggel értettem a csatornák fele még HD sincs....gab1ka
tegnap este több csatornába belenéztem, máshol nem láttam ezt és mint írtam ha DVB-T-n nézem ugyan azt ott sem, de DVB-C-n EUSport-on ugyan azon közvetítés közben sem.
De ha a box-ról kapja a jelet ott sem tehát a szolgáltató boxát ez a hiba a jelben nem zavarja.
Az összefoglaló nem rossz ötlet sokadik kontrolnak. A kérdés honnan készült a rip, DVB-T vagy DVB-C.
Most jutott eszembe, hogy az M4 a neten is visszanézhető.Jól gondolom ha a képalkotás részébe lenne a hiba a tévének akkor a forrás mindegy lenne mer mondjuk egy alacsony bitrátás felületnél minden forrásból hibázna a képalkotás?
Hétfőn bejelentem azért a kábelszolgáltatónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest