Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Ilyen mélységekben nem értek a témához, nem akarok hülyeséget írni.
Én egyáltalán nem nézek tévéadást, csak F1-et, illetve az EB pár meccsét néztem, semmi kirívó probléma nem tűnt fel ezekkel, néha realtime online streamet nézve, néha másnap "leszedve" az adott közvetítést.
Az olimpiás videóba belepörgetve viszont teljesen egyértelműen látható hogy valami nem volt rendben, szóval én egészen biztosan nem az M4 Sport alapján dönteném el hogy egy tévé jó vagy rossz e, de ez csak az én véleményem.Amúgy sok TCL tulaj van itt, én másoktól ilyen villogós színezős bugokat nem láttam megemlíteni, persze valószínűleg nem mindenki csak olimpiát néz, mégis engem ez továbbra is arról győz meg, hogy nem a tévének van baja, hanem annak a csatornának.
(Ha minden mást rendben találsz, akkor nyugtasson meg a tudat, hogy az olimpiának nemsokára vége, a minden más pedig majd hibátlan lesz továbbra is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Vhiktor