- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Vhiktor #27956 üzenetére
Azért szórakoznak, mert a “virágbolti” DV vagy HDR tartalom, amit Pistike tett fel, vagy amit Józsi, az nem fut jól az XY külső médialejátszóval és ezért a pénzért az milyen dolog már!!!
Miért nem tesztelik a kínaiak is az Core-os tartalmakat!??!
Szóval igazad van, nem értem én sem az embereket. És sok ismerős, azért nem vesz TCL készüléket, mert sok hibát olvas a fórumokon (pedig csak gyári Streaming fog menni és Tv műsor).
Mert az LG és a Samsung vagy bármilyen más márka, ezt egyből jól csinálja (nem androidos szoftver)….jah, nem.
-
boborján2
senior tag
válasz
Vhiktor #27956 üzenetére
Az enyém legalább 3-4 fw -vel le volt maradva.
Ha nem frissítem , meddig kellett volna várnom?
A tv soha nem frissített ,még keresve sem.Összességében az fw jó lett,csak elfelejtett megérkezni.
Hozzáteszem én frissítés előtt átolvastam néhány külföldi kommentet is nem random elkezdek bármit rátenni.Ha van majd telepíti a tv
Majd kb. 2036- an amikor piros hó esik egy keddi naponAzt akarod mondani,hogy a telegram fw amit feltettem nem a tcl-től származik , hanem egy harmadik fél írta és közzétette?
Mert mint ahogy írtam ,soha egyetlen update nem jött nekem a tv-re. Kézi kereséssel sem.Ha meg nem frissítem és a tv sem magát, akkor indulhat az örök sz.pás. Vigyem vissza ,kivizsgálják, frissítik (vagy nem) hozzam vissza. Vagy kijön valaki ,szabit vegyek ki stb.... Közben ott parkol benne 370e forintom és egy netflix filmet nem tudok megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest