Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Peter.70
üzenetére
Néha csodálkozom mit látnak bele a képrnyőbe a tulajok
nekem 75"C805 fali kihúzható álványon ,a TV nem szemmagasságban van (kb a közepe 150cm magasan),de lefelé döntve és kb 3.5m-ről nézve (inkább kevesebb) még a távollátós szemüvegem is most felvettem
én semmit nem látok bele,akármennyit mozdulok is jobbra-balra,még ha közelebb megyek akkor se---nagyon oldalról kell nézni a képernyőt hogy "színváltozás" legyen. Mivel ekkora a TV ,a HD adások nem fognak tökéletesek lenni,jobban előjönnek a képhibák amit épp az 55"os "hasonló" tudású (hisense u8qf) tévémen még nem látok
Az előző 75"LG un7070-nél (direkt led,350fényerő) "fényévekkel" jobb így is .A YT videók-- 4K teszt vagy épp valami HDR, azok nagyon jók---- a Netflix-en max a természet filmeket emelném ki amik jók szerintem DV-ban ,filmeknél nem mondanám akkora nagy durranásnak a képet (de nem rossz persze
) ---kb ezt gondolom a Disney+ról is ,mikor volt 
-
st6969
őstag
válasz
Peter.70
üzenetére
Szia,
65"805 3,3m-ről: ha nem olvasok erről, nem biztos, hogy észreveszem. Így viszont, ha oldalra mozdulok, és direkt figyelek erre, akkor látom, hogy valóban változik enyhén a tónus. Számomra nem zavaró.Az viszont inkább zavar, hogy gyakran zajosnak látom gyakorlatilag az összes forrást. SD-nél nem nehéz ilyet találni, de HD tv csatornáknál is látszik, de ott jellemzően olyan helyen, ahogy nagyobb egybefüggő felületek vannak (TV2 Szerencsekerék háttér
pl.). Zajcsökkentő mód segít rajta (bár így a többi részén is símít valamelyest, amin meg nem kéne). Az a durva, hogy bizonyos 4K streaming anyagon is látom, ha olyan a háttér, bár enyhén, és nem zavaró. Youtube 4K promo videókon nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nekem 75"C805 fali kihúzható álványon ,a TV nem szemmagasságban van (kb a közepe 150cm magasan),de lefelé döntve és kb 3.5m-ről nézve (inkább kevesebb) még a távollátós szemüvegem is most felvettem
pl.). Zajcsökkentő mód segít rajta (bár így a többi részén is símít valamelyest, amin meg nem kéne). Az a durva, hogy bizonyos 4K streaming anyagon is látom, ha olyan a háttér, bár enyhén, és nem zavaró. Youtube 4K promo videókon nem látom.
Vhiktor