- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Peter.70 #23564 üzenetére
Néha csodálkozom mit látnak bele a képrnyőbe a tulajok
nekem 75"C805 fali kihúzható álványon ,a TV nem szemmagasságban van (kb a közepe 150cm magasan),de lefelé döntve és kb 3.5m-ről nézve (inkább kevesebb) még a távollátós szemüvegem is most felvettem
én semmit nem látok bele,akármennyit mozdulok is jobbra-balra,még ha közelebb megyek akkor se---nagyon oldalról kell nézni a képernyőt hogy "színváltozás" legyen. Mivel ekkora a TV ,a HD adások nem fognak tökéletesek lenni,jobban előjönnek a képhibák amit épp az 55"os "hasonló" tudású (hisense u8qf) tévémen még nem látok
Az előző 75"LG un7070-nél (direkt led,350fényerő) "fényévekkel" jobb így is .A YT videók-- 4K teszt vagy épp valami HDR, azok nagyon jók---- a Netflix-en max a természet filmeket emelném ki amik jók szerintem DV-ban ,filmeknél nem mondanám akkora nagy durranásnak a képet (de nem rossz persze
) ---kb ezt gondolom a Disney+ról is ,mikor volt
-
st6969
őstag
válasz
Peter.70 #23564 üzenetére
Szia,
65"805 3,3m-ről: ha nem olvasok erről, nem biztos, hogy észreveszem. Így viszont, ha oldalra mozdulok, és direkt figyelek erre, akkor látom, hogy valóban változik enyhén a tónus. Számomra nem zavaró.Az viszont inkább zavar, hogy gyakran zajosnak látom gyakorlatilag az összes forrást. SD-nél nem nehéz ilyet találni, de HD tv csatornáknál is látszik, de ott jellemzően olyan helyen, ahogy nagyobb egybefüggő felületek vannak (TV2 Szerencsekerék háttér
pl.). Zajcsökkentő mód segít rajta (bár így a többi részén is símít valamelyest, amin meg nem kéne). Az a durva, hogy bizonyos 4K streaming anyagon is látom, ha olyan a háttér, bár enyhén, és nem zavaró. Youtube 4K promo videókon nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest