- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
ricsik #18835 üzenetére
Nem tudom, de kétlem hogy a saját tvikbe harmadosztályú vackokat tesznek.
Én sonynal és panasonicnal is láttam ugyanazokat a hibákat mint LG-nél. De mivel LG-ből vagy 10-szer annyit adnak el mint a másik 2ből összesen, ezért többen találkoznak hibás darabbal, így a fórumokra is több panasz kerül fel.Én csak egy saját példával tudok élni, amit saját szememmel láttam, igaz az autóipar volt, de ugyanaz ment a suzukiba, skodaba, bmw-be és mercibe is, csak a drágább márkáknak drágábban is adták a gyárból, hajszál pontosan ugyanabból a gyártásból. Igaz ez már több mint 12 éve volt.
-
tomp
félisten
válasz
ricsik #18835 üzenetére
Simán el tudom képzelni ezt.
Termelői üzemben dolgozom. Nálunk is így van. Ha az ügyfél megfizeti a fullos minőséget akkor miért ne.
Ha az LG nagyobb bevételhez jut azzal, hogy az első osztályú panelt külső gyártóknak eladja akkor meg is teszi.
Ők is csak a grafikont nézik, hogy minél nagyobb legyen. Nagyobb pedig akkor lesz ha nagyobb haszonnal tudják eladni a panelt. Ha saját maguk által összerakott LG tv-vel kisebb a haszon ugyan azzal a panellel akkor az veszteség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged