- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
válasz
Bellami #10460 üzenetére
Ha USB-ről játszod le a filmet, akkor a gyári lejátszó is használja a .srt feliratot. Kiválasztható a listában a beágyazott feliratok között (nálam odatette a végére a listának). Ha DLNA-ról játszik le, akkor nem használja a .srt fájlt. (Az LG TV-m DLNA-n keresztül is érzi az .srt-ben levő feliratot.)
Én feltettem az emlegetett Vimu playert és jó (mondjuk 900Ft, nem ingyenes). De rengeteg lejátszó van ami ingyenes és használható (VLC, Kodi, ...) ezek mind tudnak fájlrendszerből is lejátszani és kezelik a .srt fájlt.
Számomra pont ez a nagy előnye ennek a TV-nek, hogy Android (Google) TV van rajta. Kinyílt a világ a feltelepíthető szoftverek szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Képregény topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest