- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Kissé bekavartam amúgy ezt a szervizmenüs resetet. Nyomtam most egy factory resetet is az androidból. A HDMI most jó, fel is csatlakozott 4k-n. Ez tegnap este nem seikerült. A motion clarity menüpont pedig egy vicc. Teljesen mást csinál, mintha a fényerőt venné maxra inkább. Marha érdekes... Pár képbeállítást átneveztek, vagy leegyszerűsítettek, de azért működnek. Olyan szerviz menü miért nincs ami kikapcsolja az összes szappanopera effektet?
Olyan boldog lennék.
Na mindegy, ez még mindig az 500-as. Szerzek majd még pendrive-ot vagy már nem is tudom... Az a baj, hogy lassan nem hiszem el, hogy lehetséges ez a frissítési módszer. Ez magic
Mondjuk az, hogy az instant power on nem működik, ez megöl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged