- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Elég érdekes bug-ba futottam bele v500-on. Csak a TV hangszóróján volt hajlandó kiadni hangot HDMI-n keresztül. Jack kihúzás és visszadugás után nagyon halkan szólt, de hangerőállítás után ismét a TV-ből jött a hang, illetve Youtube app használata során is. Pár anyagot kiraktam Chromecast-tel, utána megjavult. Csak, ha esetleg más is hasonlóba futna.
(#399) Zoltn: Mielőtt vettem a TV-t, összehasonlítottam a hardvert a többi androidos TV-vel. Szinte mindegyikben ugyanaz a Mediatek SoC van, 2GB RAM és 16GB háttértár társaságában, szóval még a drágább TV-k sem jobbak szoftveresen (a Philips-nél olvastam a legtöbb hibát). Mondjuk nekem ezek szerint ezzel a típussal szerencsém volt, szomorú, hogy másoknál ennyire nem működik megfelelően, pedig S7-et használok, úgyhogy van egy alapigényem a teljesítményre nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Akció 85 " (215,9 cm) mini led Tcl 85c765 5év garancia
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest