Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
"A szoftverezés pedig sz@rt se fog segíteni."
Lehet, hogy így van, lehet, hogy a másik szervízes technikusnak van igaza, mert Ő mondta a lehetséges szoftver hibát."Azt nem várhatod el, hogy legyen egy gyorsreagálású egység"
Természetesen nem várom el, nem is írtam ilyet, hogy azonnal jöjjenek . Jó, ha a cégnek jobban megéri, elszállítani a a tv-t bármi hibája is van, mint egy helyszíni hiba felmérés, ok. Nincs egy hiba szűrés, mielőtt szállítanak? Persze ez a szervíz dolga, Ők tudják."Lehetőleg 15 napon belül, de mindenképpen 30 napon belül kell kijavítaniuk."
Azt már megtanultam, hogy ha 1 hónap lehet a max javítási idő, akkor min annyi lesz, ha szerencsém van."Szerintem pl. kifejezetten igénytelen a kanapén szervizelni."
Ez így nagyon hatásosan hangzik, de túlmisztifikálod ezt a dolgot.
Konkrétan alaplap cseréről volt szó és igen, ehhez nem kellenek laboratóriumi körülmények, egy 50 colos tv esetében.Jól meg is csinálták
Végül, ami nagyon dühít, az a fotózgatás. Mit kell nekem igazolni, kell nekem tudni, hogy mi az az adatlap, és, ha rosszat fotózok le, ugrik a gari, vagy vegyem le még 1x? Mi a fene közöm van nekem a tv adatlapjához?
Ok, küldöm az emailt, a számlát és a garit beszkennelem mellékletben. Ha ez kevés, akkor megkérdezek tanult jogászokat, hogy ilyenkor mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE50TU7022K
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor