- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
Celtis #25804 üzenetére
"A szoftverezés pedig sz@rt se fog segíteni."
Lehet, hogy így van, lehet, hogy a másik szervízes technikusnak van igaza, mert Ő mondta a lehetséges szoftver hibát."Azt nem várhatod el, hogy legyen egy gyorsreagálású egység"
Természetesen nem várom el, nem is írtam ilyet, hogy azonnal jöjjenek . Jó, ha a cégnek jobban megéri, elszállítani a a tv-t bármi hibája is van, mint egy helyszíni hiba felmérés, ok. Nincs egy hiba szűrés, mielőtt szállítanak? Persze ez a szervíz dolga, Ők tudják."Lehetőleg 15 napon belül, de mindenképpen 30 napon belül kell kijavítaniuk."
Azt már megtanultam, hogy ha 1 hónap lehet a max javítási idő, akkor min annyi lesz, ha szerencsém van."Szerintem pl. kifejezetten igénytelen a kanapén szervizelni."
Ez így nagyon hatásosan hangzik, de túlmisztifikálod ezt a dolgot.
Konkrétan alaplap cseréről volt szó és igen, ehhez nem kellenek laboratóriumi körülmények, egy 50 colos tv esetében.Jól meg is csinálták
Végül, ami nagyon dühít, az a fotózgatás. Mit kell nekem igazolni, kell nekem tudni, hogy mi az az adatlap, és, ha rosszat fotózok le, ugrik a gari, vagy vegyem le még 1x? Mi a fene közöm van nekem a tv adatlapjához?
Ok, küldöm az emailt, a számlát és a garit beszkennelem mellékletben. Ha ez kevés, akkor megkérdezek tanult jogászokat, hogy ilyenkor mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest