- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parijani
tag
igen, a kommentekben lévő linken megtaláltam, eddig nem használtam a telegram-ot. Viszont az 508-as OTA-t nem lehet felrakni, mert az ellenőrzés hibára fut, mindegy marad az 501-en gyorsindítással, play store-os kodival minden működik. A v599 és a v573 is ugyanazt produkálta. Telepítés után mindenféle beállítás nélkül (gyorsindítást itt letiltottam) kodit ráraktam, azon sem állítottam semmit a TV mégis lefagyott. Meguntam v501 vissza, v508-ra már nem tudtam visszarakni (többször is letöltöttem másoltam másik pendrive-ra). Egyébként nem értem ezt a gyorsindítást, mintha a telefont is ha használni akarnám akkor 0-ról kapcsoljam be...Ez a pendrive-os frissítés is azért így 2024-ben elég vicces, lehet itt hivatkozni, hogy később kapnánk meg, stb, de pl 0 V501 után sem talál frissebbet, pedig azóta jött ki pár verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest