Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
Vhiktor #24701 üzenetére
Szia! Ne haragudj kérlek, de utolsó esélyként Téged kérdezlek meg. Láttam a C735 tesztedet, bár nekem c805 van, sok mindent tanultam belőle. A tesztben arról is beszéltél, hogy a gyári Média player /dlna/ mindent lejátszik, atmost is. Nálam ugyan ilyen média player csak a DD+ atmost /tömörített/ játsza le, a TrueHD 7.1 atmost, csak DSUR-nak látja. A forrás az atmos oldaláról letöltött samples-ek.Már az összes letölthető playert kipróbáltam, vettem egy 48Gbps hdmi kábelt, de ua. A TCL ügyfélszolgálat még a kérdésemet sem értette meg. Nem egyértelmű számomra, hogy a tv beállításaimmal van baj, vagy a tv nem támogatja a 7.1 hangot. Esetleg tudnál a tapasztalataid alapján segíteni? Szertném fiókba tenni a külső lejátszóimat, ha már egy ilyen remek tv-m van.Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest