- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
Sziasztok,
Gondoltam megosztom veletek a számomra örömhírt, én írtam talán először még korábban az Xbox alatti zöld pixelről 55C805-nél. Frissítettem a TV-t a V999-es tesztverzióra, és úgy, mint másoknál, akik hasonló gonddal szembesültek, nálam is eltűnt a zöld pixel, öröm és bódottá. Nagyon örülök, hogy ez csak szoftveres hiba volt, és hogy a TV-nek így semmi baja nincs, és nem kezdtem bele egy számomra végeláthatatlan garanciális hercehurcába, bár ahogy olvastam nemrég, valakinek közülünk sikerült elintézni a garanciális cserét ugyanilyen hiba miatt.
A TV rendszere a frissítés után gyorsabb és fluidabb lett (nem mintha az előző verzió zavaró lett volna számomra), az oldalsó fekete széleknél én nem látok változást, a szememnek eddig is elég fekete volt. Pár képbeállítás mintha megváltozott volna, még nem álltam neki aprólékosan beállítani, majd szórakozok vele nagy ráérésemben.
Összességében 3 hónap használat után nagyon elégedett vagyok a TV-vel, tényleg ár-érték bajnok, az én igényeimet tökéletesen kielégíti, számomra a max fényerő is túlságosan világos, én adaptív módban használom a fényerőt, mint ahogy a telefonom esetében is, kifejezetten jól el tudja találni a megfelelő fényerőt, hogy sötétben se vakuljak meg a túl erős fényerőtől.
Nem tudom, hogy a V999-es frissítés megfelelője OTA megérkezik-e, én csak ajánlani tudom a frissítést mindenkinek, aki érzi magában a bátorságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden.
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest