Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01 #23605 üzenetére
Minden gyártó 100megabit/sec lan -t pakol a tv-be.
Cserébe ott az AC vagy AX wifi.
(Amit én személy szerint nem preferálok. A kábel az "zárt" kábel marad és nincs kérdés)Bar meg usb2nek is karcsu
Az usb2 -nek van egy valós sebessége , meg van a névleges. A kettő nem keverendő össze.
De akár a PC vs TV sebességmérés sem.
Egy korszerű pc esetén egy usb2 mérésre gyakorlatilag "végtelen" cpu erőforrás áll rendelkezésre. Tv esetén , főleg ha nincs mellette egy usb3 , akkor ez nem így van.A képeiden látszik hogy tud az majdnem 300megabit/sec -et is.
Mi az a tartalom amit a tv lejátszik , de ez is kevés hozzá?Én is usb3<--->gigabit lan adaptert használok az usb2 tévében , de nem tudtam még megakasztani semmivel sem.
Na jó, ha konvertálok magamnak 650megabit/sec tartalmat , az tuti megfogja, úgyhogy a fentebbi kérdésem a normál felhasználásra irányul.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest