Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01 #23605 üzenetére
Minden gyártó 100megabit/sec lan -t pakol a tv-be.
Cserébe ott az AC vagy AX wifi.
(Amit én személy szerint nem preferálok. A kábel az "zárt" kábel marad és nincs kérdés)Bar meg usb2nek is karcsu
Az usb2 -nek van egy valós sebessége , meg van a névleges. A kettő nem keverendő össze.
De akár a PC vs TV sebességmérés sem.
Egy korszerű pc esetén egy usb2 mérésre gyakorlatilag "végtelen" cpu erőforrás áll rendelkezésre. Tv esetén , főleg ha nincs mellette egy usb3 , akkor ez nem így van.A képeiden látszik hogy tud az majdnem 300megabit/sec -et is.
Mi az a tartalom amit a tv lejátszik , de ez is kevés hozzá?Én is usb3<--->gigabit lan adaptert használok az usb2 tévében , de nem tudtam még megakasztani semmivel sem.
Na jó, ha konvertálok magamnak 650megabit/sec tartalmat , az tuti megfogja, úgyhogy a fentebbi kérdésem a normál felhasználásra irányul.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest