Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
smidipeti1
üzenetére
Szia. Én sosem nézem a márkát volt lg, pana, samu pana maradt a lányomnak 3d miatt. Samu q7 f behalt most kaptam rs cserejegyet de előtte vettem egy tclx815 öt és annyira meggyőzött hogy a samu helyére egy tcl c715 öt. Felület szokni való puritán android de veri a samu képwt. Fényerőben marad el. Jó választásnak tartom főleg ár érték arányban. Qled egy jó technológia. Nem ég be mint oled fényessbb kontrasztosabb élesebb mint hagyi led. Az ára meg kiváló. Ez az a tv ami sok ember vágya nagy szép jó és olcsó. Hozza azt amit elvársz tőlle és még azon is felül. Hangja meg maxximálisan kiemelkedő lapostv fronton
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- YouTube
- Suzuki topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor