Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Sziasztok!
Feltettem én is az új v562-es szoftvert a C83-asra. Egész jó, most jutotott odáig a szoftver, amivel kellett volna kezdeni a TV értékesítését...
Szerintem egy erős bug viszont van benne, de nem hiszem hogy létfontosságú a funkció: Ha a 'képbeállítások/advanced/motion/refresh rate'-t performance mode-ra állítjátok, feketére válthat a kép, ráadásul úgy, hogy a TV menüi se jönnek be.
A képmódok viszont végre egységesnek tűnnek. Ha ugyanúgy állítom be pl a Game módot mint a Standardet, nagyjából ugyanazt a képet is kapom, csak más késleltetéssel. Ez a PC módra is igaz már, az is teljesen használható. A gyors mozgásoknál is egészen eltűntek a hologramok. Kezdem megszeretni végre ezt a TV-t
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest