Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
Ha a jelenlegi csúcs kell akkor igen
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
mocsyvitya99
csendes tag
Sziasztok!
Mi a legstabilabb android tv szofver most? (c728l
-
H-Mano
tag
válasz mocsyvitya99 #16703 üzenetére
Hogy melyik a legstabilabb, nem tudom.
Az utolsó a v098 (OTA)... -
F.B.I.
veterán
válasz Ciccuka #16707 üzenetére
Nem értem ezt a frimware mizériát.
Ha soha nem ment jól a streaming sem (mert gyenge a chipset, vagy csak kisebb felbontásban menne rendesen és jobb nettel), akkor minek frissíteni?
Nekem az első frimware-el, amivel jött a C728, azzal is maradhatott volna, minden jól működött (természetesen magától frissített).Ez nem egy telefon, hogy állandóan frissíteni kell, mert kell a biztonság a bankolás miatt. Sony tévém sem kapott 3 év után, tettem alá egy XIAOMI sticket és le van tudva.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Torony 1.
tag
Mától nagy akcióban a TCL televiziók az eMag-on.
-
katokacaj
tag
Sziasztok,
Rendeltünk ma egy 65C735-öt.
Már kifizettük a terméket mikor utólag (nyilván) realizáltam, hogy a 65-ös változat nincs benne az 5 év garanciában
Szerintetek ér annyit a TCL support, hogy emiatt lecseréljük az 55-ösre a tv-t?
Ez az első nagyobb beruházásunk tv-re és be akartuk biztosítani magunkat, hogy legalább 5 évig ne kelljen újat venni. -
gorgocska
tag
TCL 43C735 Smart QLED Televízió, 108 cm, 4K, Google TV 132990ft és 5 év gari !
erről vélemény?nem kell a 120 hz csak egy jó tv szeretnék ebbe a méretbe.Ps 5 is rálenne dugva.kösziTcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Kaba
veterán
válasz flash- #16719 üzenetére
A régi box az működik pl. az LG-vel a Samsunggal is, mivel ezek okos távval rendelkeznek , sőt a tv távjával tudod kezelni a boxot is, így csak egy távot kell használni.
Amennyiben egy multifunkcionális okostávot vennél a TCL-hez, akkor lehet működne.
A régi box távjával szinte minden tv ki és bekapcsolható és a hangerő iis szabályozható.(a TCL az valamiért nem ).[ Szerkesztve ]
-
RAPO76
újonc
válasz randras_83 #16667 üzenetére
Az én 55c735-öm is néha kikapcsolja a képernyőt és csak az áramtalanítás marad. Elsősorban a PS5 használatakor.
-
Torony 1.
tag
Gondolkodtam magamban elég sokat,erről az 5 éves garancia regisztrálásról,mi lehet a háttérében,hogy senki nem kapott semilyen visszajelzést.Nos arra jutottam,hogy valami forditási vagy félreértési hiba folytán,elírás történt a meghirdetett promocióban.Az én elképzelésem szerint ez igy mutat:miután lejár majd az Április 30.és beérkezik az összes regisztráció,utánna indul majd mindenki értesitése,a 30 napon belüli határidővel,az érvényes garancia kiterjesztéséről.Talán így várható még valami,de lehet csak túlképzelem a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok,
Egy igazán furcsa dolog történt a C725-ömön.
Néztem egy filmet soundbar-on hallgatva, majd amikor kikapcsoltam a soundbar-t és visszamentem a tv adásokra, más lett a hangerő. Előtte kb. 18-ra kellett rakni, hogy normálisan lehessen hallani, utána pedig kb. 34-re kell. (Nem, nem én süketültem meg a film alatt) .
Előtte volt hibás, vagy utána lett hibás?[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
mexel
veterán
Még mindig a garival szívok. Nekem a dobozon csak 10 betű szám vanaz érvényesítés meg 11-et ír. A tv-n is ez van csak. Jó lesz ez? Ennél van az hogy SN
Aztán van 3 szám egymás alatt, ott az alsó 11 számjegy, Zvel kezdődik plusz tíz szám. Az lenne az vajon akkor? De semmi nincs oda írva[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz ricsik #16726 üzenetére
Megvan, a tv hátulján lévővel egyezik, egy betű 10 szám. Mindent kitöltöttem de hiáb nyomom a garancia gombot, semmi reakció. Edge böngészőt hazsnáltam ahogy írták itt.
A számlaszám világít pirosan, emagos számlaszám. Nem értem, vicc ez az egész ígySzerk: nem a számlaszám kellett hanem a garijegy száma. Fura. Viszont azt írja csatoljak egy képet. Miről? A tv-ről, a számláról?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
TCL Europe unveils its first 2023 model, C645
Egész jónak ígérkezik a '120Hz Game Accelerator'-al."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
meri
aktív tag
Sziasztok! C835 és C935 modelleknél hogyan tudom megnézni az eddig bekapcsolva töltött időt? A szervizmenübe be tudok lépni, de ezekből egyrészt több is van (különböző kódok), másrészt sehol sem találtam ezt az infót első körben. Köszi előre is!
uff
-
Torony 1.
tag
Szia. Szerintem a tv menüjébe nézd meg a gyári számot,az biztos pontos lessz.rendszer-névjegy-termékinformáció majd nyomd meg az ok gombot,ha itt is azt látod,akkor valami nem gömbölyű.
Én képnek a számla és garancia jegy letöltött pdf-jét töltöttem fel.[ Szerkesztve ]
-
meri
aktív tag
Közben szerencsére kiderült, hogy a TV új, ezért az a kérdésem okafogyottá vált - ettől függetlenül jó lenne tudni, hogy lehetséges-e a futásidőt lekérdezni, ha szükséges. Egy c835-öt tesztelgettem előtte; nagyon tetszett, közben rátaláltam erre a felbontott, ezért leértékelt c935-re, azonos áron, mint a 8-as - elhoztam, és újnak bizonyult... marad. A boltban fura módon nem tudtak semmit az előéletéről, legalábbis a rendszerükben nem volt infó arról, hogy visszavitték volna, stb. - remélem, szerencsém volt (összes fólia fent, zacskók bontatlanok, stb).
Egy NVidia Shield-del lesz használva (volt itthon). Erről, ha nagyon kell, a TV is tud filmet lejátszani (a Shield nem tud HDR10+-t ), a YT / Netflix mehet a TV-ről is (a Shield ugye nem tud YT HDR-t), a DV és egyéb kontent pedig Shield-del nekem szebb és jobb - pl. a "Last of Us" utolsó részének elején az "erdőben futós" kezdőjelenet TV-n lejátszva néha maszatos, elmosódott (Just Player, Vimu Player), a Shield-ről korrekt - plusz lehet használni játékra (cloud megoldások), retro konzolként, stb.
Érdekes módon a telegramon az utolsó firmware (503) online nem jön le, azt mondja, a 468 neki telejsen jó, nincs újabb... akkor manuálisan frissítem majd.uff
-
ricsik
őstag
Akinek C835 tv-je van, legyen kedven megnézni nekem hogy a home screenen az ajánló sávokban mit lát. Nálam ahogy korábban írtam csak a TV, Prime, és TCL sáv van. Szerint ez firmware bug, 474 nálam. Nagyon köszönöm.
-
vidaila
senior tag
Meglepetésemre másfél hónap után ma érkezett email a TCL-től (félig magyarul félig azt se tudom mi), hogy aktiválták a meghosszabbított garanciát.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
gorgocska
tag
Srácok erről a Tv ről mondana nekem véleményt köszönöm
TCL 43C735 Smart QLED Televízió, 108 cm, 4K, Google TVTcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
eisento
addikt
Hali. Segitsetek mar nekem. Szoval van a nappalimba a tv (65c728) ami kabellel ossze van kotve a routerrel. A nappaliban ottvan a pc is ugyanarra a routerre kotve. Azt szeretnem megoldani, hogy van a szamitogepen egy mappa benne filmek es a tv-n lejatszani. Eddig hasznaltam jellyfin-t kodi-t regebben plexet de egyik se igazi. a plex jo ideje akad de ahogy neztem masnal is, jellyfinnel random nem talalja a szervert kodinal szintugy.
Ki mit ajanl? Az lenne a legjobb ha nem kene jellyfin szervert futtatnom a pc-n hanem siman megosztom a mappat windowsba felhasznalonev jelszoval, es a tv-re olyan appot ami visz mindent faszaul. Most feltettem nova playert egesz jonak tunik de a megosztott mappat kene inkabb beallitani.
mindenfele segitseget szivesen veszek
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
FJC
aktív tag
válasz eisento #16744 üzenetére
Válassz olyan lejátszót ami támogatja az SMB megosztást (pl.: Kodi, Wimu Player, talán a VLC is tud).
A Plex az DLNA szervert futtat, van amit minden áron át akar kódolni.
Én megvettem a Wimut, viszi a DV filmeket is. Tud SMB -t és tud DLNA csatlakozást is."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
Vhiktor
veterán
válasz eisento #16747 üzenetére
Semmit.
Meg kell osztani a mappát. És a Windowsban meg kell nézni hogy a jelszós védelem be van kapcsolva vagy nincs. Ez csak abból fontos, hogy csatlakozáshoz kell e jleszo vagy sem.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
FJC
aktív tag
válasz eisento #16747 üzenetére
SMB esetén semmit, csak oszd meg a szükséges mappát.
Lehetséges, hogy csak úgy fog működni a megosztás, ha van jelszó is a Windows felhasználó mellé (amit a win. indításakor kell megadni).
Telepíteni csak DLNA használata esetén szükséges egy szervert (pl. Plex, Serviio, Emby)."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
Kis Samurai
tag
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdésem (milyen tv-t vegyek topicból jövök):
Vásároltam egy hete egy TCL 55c735 típusú TV- t a fórum ajánlása alapján, teljesen elégedett vagyok vele, viszont produkál egy nagyon furcsa dolgot. PS5 van rákötve, hdmi1, engedélyeztem a VRR-t és ekkor (és csakis ekkor, normál módban nem!) van egy pirosan világító pixel (subpixel?) ami aztán 1-2 másodperc alatt rendbejön és csak akkor jelenik meg újra, ha teljes képernyős fekete képet kell megjeleníteni. (Pl Horizon Forbidden Westben megnyitom a térképet)Hallottatok már ilyenről? Kérjek cserét?
Nincs nálam toll, sorry...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest