Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Samurai
tag
Én most cseréltem kb 2 hete egy 55C6K-ra az előző 55C735-öt. Nekem nagy ugrás volt az előzőről. Switch2, Ps5 van rákötve plusz sorozatokat nézek rajta. Sokkal jobb a képe, a feketék szépek és a szürke is elég homogénnek tűnik nekem. Nyilván nem egy C7K, fényereje és a zónák száma is alacsonyabb, de ha ez az első mini led TV-d akkor szerintem tud "áll-leejtős" lenni. Elég jó árban fogtam meg (229.000Ft) a C7K majd egy százassal lett volna több ugyan ekkora méretben.
A C765 valószínűleg jobb, még ha tavalyi modell is, de nehéz szerezni már újonnan. -
Kis Samurai
tag
Nyilván nem tudok teljesen objektív lenni - és borzasztóan nem értek a tévékhez - de amit látok, az nekem meggyőző, legalábbis a C735 után.
Nincsen látható felhősödés, a szürke egészen homogén, a feketék meglepően jók. Élmény volt megnézni rajta az Alapítvány következő részét. Szebben is szól.
A lábait nem szeretem, nem tudom annyira hátra tolni a szekrényen mint a régit.
Konzolok képe is szebb, kontrasztosabb, Switch 2 és PS5 van rákötve. Én azt érzem, hogy jól jártam a cserével.
Egyébként a legtöbb esetben mese megy rajta...
Napközben azért tud tükröződni, de van redőny, gyereket/asszonyt meg nem zavarja
-
Kis Samurai
tag
Sziasztok!
Mivel a lapcsalád egy hétig elérhetetlen volt, így csak egy utólagos megerősítést szeretnék kapni, hogy nem döntöttem annyira szarul
Háttérsztori:
Volt egy TCL 55C735 tévém, ami panelhibás lett, TCL iszonyat korrekten intézte az ügyet, utólag köszönöm nekik.
Mikor vettem 2023-ban, akkor gyári garancia kiterjesztéssel árulták (Alza) csak egy regisztrációhoz kötve, amit természetesen nem csináltam meg...
Viszont szériaszám ellenőrzés után a TCL úgy kezelte, mintha megtörtént volna a garancia regisztráció, elszállította a TV-t, és bevizsgálás után értesítette a javíthatatlanságról kereskedőt, aki visszautalta az árát.
Szóval a felszabadult összegből egy TCL 55C6K lett az utód, minimális ráfizetéssel
-
Kis Samurai
tag
Tcl 55c735 amazon prime video nézhetetlenul szaggat, wifi, 300mbit-et mérek a tévén. Az előző pixelhibás volt, de elég simán vitte ugyanezt. Belenyúltam most meg egy hw hibába?
-
Kis Samurai
tag
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdésem (milyen tv-t vegyek topicból jövök):
Vásároltam egy hete egy TCL 55c735 típusú TV- t a fórum ajánlása alapján, teljesen elégedett vagyok vele, viszont produkál egy nagyon furcsa dolgot. PS5 van rákötve, hdmi1, engedélyeztem a VRR-t és ekkor (és csakis ekkor, normál módban nem!) van egy pirosan világító pixel (subpixel?) ami aztán 1-2 másodperc alatt rendbejön és csak akkor jelenik meg újra, ha teljes képernyős fekete képet kell megjeleníteni. (Pl Horizon Forbidden Westben megnyitom a térképet)Hallottatok már ilyenről? Kérjek cserét?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mikor vettem 2023-ban, akkor gyári garancia kiterjesztéssel árulták (Alza) csak egy regisztrációhoz kötve, amit természetesen nem csináltam meg...
Vhiktor