- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor #16262 üzenetére
Anno még mikor okos telefonok megjelentek ZTE blade telefonom volt.. ott modositgattam a romokat elég rendesen.. ugyan abból kb már semmire nem emlékszem, de egy img file kifogjon rajtam.. azzá 4 pendrivból 1el tudjon csak működni a tv az erős volt.. lehet ez az 503 nem stabil... De úgy raktam fel ahogy írják, le is írtam milyen módon és akkor végül össze omlik ez is. Ettől függetlenül csodás képe volt amit láttam, de ez szimplán szoftveres fos, nem hiszem hogy hardveresen lenne gond. Mert az előző romnál meg ilyen baja nem volt, ott csak más égbekialtó problémám volt. Mondjuk ezen a tv okositason még elgondolkozom. Holnapra csak kialszom ezt a dühöt magamból..
Esetleg aki elégedett a c935 el leírnak milyen romot használ? Nem akarok 4ik 5iket is kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung 24" TV bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest