Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
válasz
flash- #15188 üzenetére
Szerintem nincs nagy eltérés. Más a felület, ki, melyiket kedveli jobban.
Viszont, ha Android TV-vel volt eredetileg a tied (mint az enyem is), akkor egyes Google TV verziók nem feltétlen teljesen kompatibilisek vele. Én felraktam a v496-os Google TV-t (azóta már 2 újabb verzió is kijött), de sok bajom volt vele.
Így egy régebbi v435-ös Google tv-re álltam át, ami jó volt, de többször elfelejtette a csatorna listát, így onnan frissítettem a v482-re, ami tökéletes (legalábbis nekem). A TCL-es Telegram csoportba is a v435 és v482-t szokták ajánlani Google TV-ből a C725-re.
Ha minden megy nálad jól, akkor nem feltétlen kell frissíteni Google TV-re. Én azért frissítettem, mert nem működött a telefonommal a Motorola Ready For (ez hasonló lehet, mint a Samsung Dex) a beépitett Chromecasttal, fekete kepernyőt adott, Androidon, és v496-os Google TV-n is, de v435 és v482-es Google TV-n működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Amazon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest