- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxmaci
tag
A TCL C835-öt ajánlom mindenkinek aki egy igazán jó LED TV-t szeretne! Samsungjaim voltak eddig, egy top QN90B-vel így konkrétan össze tudom hasonlítani a képminőséget, tulajdonságait és a szolgáltatásokat.
Kezdeném a színekkel, amik rendkívül széles skálán variálhatóak. Értem ezt úgy, hogy aki természetes filmekhez illő színeket akar azt is beállíthatja, ugyanakkor magasan szaturáltra is állítható a kép pl játékokhoz méghozzá top minőségben. A színátmenetek pompásak ez a legjobb amit eddig láttam. A kontaszt szintén, teszt oldalak mérései szerint 6000-7500 a panel natív kontrasztja, amit local dimming kb 40000 natívra emel. Azt hiszem ez jelenleg a csúcs LED megjelenítőket nézve. Gyakorlatilag a fekete az korom, még fényes HDR esetén is átmenet nélkül. A shadow detail szintén részletesebb, és ez is nagyon jól állítható.
HDR-ben 1700 nitet tud kb, ami miatt nagyon fényes, szerintem igen hasonló a QN90B-hez. Sötétben háttérvilágítással használom leginkább és a fényerőt bizony lejjebb kell tekerni. Ami ennél még fontosabb remekül kezeli a HDR tartalmakat pl a specular highlightokat. A blooming minimális, normál esetben nincs, ami nagy dícséret.
Játékoknál (Xbox Series X) még a Samsung TV-nél is több beállítási lehetőség van, szinte órákig lehet kalibrálni a képet! Itt megjegyzem azért a menük túl vannak bonyolítva, lehet ez a google tv android sajátossága, de csak a képi funkciók három különböző menüben érhetőek el, ami nem valami kényelmes. De ha belőttük a képet az valami pazar. Játék módban VRR-el is gyönyörű a kép, nincs ghosting, minden olyan gyors amilyennek lennie kell. Van game bar, fps kijelzéssel meg egyéb funkciókkal, ami a célkereszt variálási lehetőség jelenleg.
A dizájn tetszetős, a talp nagyon masszív atom stabilan tartja a TV-t. A távirányitó szokható maradjunk ennyiben, fogtam letisztultabbat. Nem értem minek ennyi gomb mikor van egy második távkapcs is full gombokkal. Bekapcsoláskor készenléti módból kb 1 másodperc alatt a menüben van, és a menüben is gyors.
A hangokról annyit, hogy a legjobb amit eddig TV-ből hallottam, a hátsó hangszóró tud igazi mélyet is, és igen jó a sztereó tere, szóval itt nem csak reklámszöveg van.
Egyelőre ennyi jut eszembe a TCL C835-ről :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest