- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxmaci
tag
A TCL C835-öt ajánlom mindenkinek aki egy igazán jó LED TV-t szeretne! Samsungjaim voltak eddig, egy top QN90B-vel így konkrétan össze tudom hasonlítani a képminőséget, tulajdonságait és a szolgáltatásokat.
Kezdeném a színekkel, amik rendkívül széles skálán variálhatóak. Értem ezt úgy, hogy aki természetes filmekhez illő színeket akar azt is beállíthatja, ugyanakkor magasan szaturáltra is állítható a kép pl játékokhoz méghozzá top minőségben. A színátmenetek pompásak ez a legjobb amit eddig láttam. A kontaszt szintén, teszt oldalak mérései szerint 6000-7500 a panel natív kontrasztja, amit local dimming kb 40000 natívra emel. Azt hiszem ez jelenleg a csúcs LED megjelenítőket nézve. Gyakorlatilag a fekete az korom, még fényes HDR esetén is átmenet nélkül. A shadow detail szintén részletesebb, és ez is nagyon jól állítható.
HDR-ben 1700 nitet tud kb, ami miatt nagyon fényes, szerintem igen hasonló a QN90B-hez. Sötétben háttérvilágítással használom leginkább és a fényerőt bizony lejjebb kell tekerni. Ami ennél még fontosabb remekül kezeli a HDR tartalmakat pl a specular highlightokat. A blooming minimális, normál esetben nincs, ami nagy dícséret.
Játékoknál (Xbox Series X) még a Samsung TV-nél is több beállítási lehetőség van, szinte órákig lehet kalibrálni a képet! Itt megjegyzem azért a menük túl vannak bonyolítva, lehet ez a google tv android sajátossága, de csak a képi funkciók három különböző menüben érhetőek el, ami nem valami kényelmes. De ha belőttük a képet az valami pazar. Játék módban VRR-el is gyönyörű a kép, nincs ghosting, minden olyan gyors amilyennek lennie kell. Van game bar, fps kijelzéssel meg egyéb funkciókkal, ami a célkereszt variálási lehetőség jelenleg.
A dizájn tetszetős, a talp nagyon masszív atom stabilan tartja a TV-t. A távirányitó szokható maradjunk ennyiben, fogtam letisztultabbat. Nem értem minek ennyi gomb mikor van egy második távkapcs is full gombokkal. Bekapcsoláskor készenléti módból kb 1 másodperc alatt a menüben van, és a menüben is gyors.
A hangokról annyit, hogy a legjobb amit eddig TV-ből hallottam, a hátsó hangszóró tud igazi mélyet is, és igen jó a sztereó tere, szóval itt nem csak reklámszöveg van.
Egyelőre ennyi jut eszembe a TCL C835-ről :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest