Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
Telepítettem egész nap oda vissza és előre hátra kerestem melyik a jobb minőségre.
55C728 V432 volt rajta most épp az Android V091 maradt fennt. A V440 is jó volt nem találkoztam stream és tv nézés közben hangcsúszással a felirat is rendben volt. Minőségre ugyanolyannak láttam az Android és Google TV-t is. Azért majd visszamegy még a másik rendszer is valamikor. Androidnál jobban tetszik, hogy ki lehet hagyni a beállításoknál a Google és TCL fiók bejelentkezést. A Google rendszere állandóan megszívat a resetek után vagy előtt vagy közben, hogy nem enged bejelentkezni a TCL fiókba és nem lehet továbblépni. Kiírja, hogy kijelentkeztetett és jelentkezzek be újra, de nem lehet. Utána meg nem lehet gyári resetet se csinálni, mert nem enged tovább lépni. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Van rá megoldás én csak azt találtam, ha nem csinálom meg a reset all, reset shop kombót. Ötlet van mit csinálok rosszul vagy mit kellene másképp? A pár perces telepítés emiatt nekem mindig kész tortúra mire sikerül bejelentkezni a TCL fiókba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Warframe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest