Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
Telepítettem egész nap oda vissza és előre hátra kerestem melyik a jobb minőségre.
55C728 V432 volt rajta most épp az Android V091 maradt fennt. A V440 is jó volt nem találkoztam stream és tv nézés közben hangcsúszással a felirat is rendben volt. Minőségre ugyanolyannak láttam az Android és Google TV-t is. Azért majd visszamegy még a másik rendszer is valamikor. Androidnál jobban tetszik, hogy ki lehet hagyni a beállításoknál a Google és TCL fiók bejelentkezést. A Google rendszere állandóan megszívat a resetek után vagy előtt vagy közben, hogy nem enged bejelentkezni a TCL fiókba és nem lehet továbblépni. Kiírja, hogy kijelentkeztetett és jelentkezzek be újra, de nem lehet. Utána meg nem lehet gyári resetet se csinálni, mert nem enged tovább lépni. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Van rá megoldás én csak azt találtam, ha nem csinálom meg a reset all, reset shop kombót. Ötlet van mit csinálok rosszul vagy mit kellene másképp? A pár perces telepítés emiatt nekem mindig kész tortúra mire sikerül bejelentkezni a TCL fiókba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Futás, futópályák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest