Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Mr. Elliot #2459 üzenetére
oda a kutyánk fejét szeretném, de van még pár elképzelésem alkarra, hátra is, csak olyan hely kéne, hol nem nyúlik meg a bőr.
Vagy olyankor mivan ha mondjuk egy nőnek ahasán van, és terhs lesz? akkor elmászik a tetko? -
Tipo16V
aktív tag
válasz
Mr. Elliot #2457 üzenetére
nemár azthittem komoly!
vádli például? -
Tipo16V
aktív tag
válasz
Mr. Elliot #2455 üzenetére
Köszi azt infót, oda nem terveztem tetoválást
-
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy hol nem nyúlik a bőr súlygyarapodás során?
-
net84
őstag
bőrindigó és indigó olaj - nem javaslom a toll+deostift kombinációt..indigó olajból fejből meg nem mondom, hogy most mit használok, annyi biztos, hogy elég érdekes "illata" van, de szappannal is elég nehézkesen lehet lemosni. Korábban használtam valami zselés állagú krémet, az nem vált be, túl gyorsan kopott. A bőrindigóból a "3 rétegű' annyiból jobb, hogy annak a középső rétege egy hordozó fólia (a két külső: indigó lap és fedőlap). Arra kerül fel a minta és azt kell felvinni a bőrre. Az egy rétegűnél csak maga az indigós lap van. Ahhoz használható a zsírpapír vagy akár a normál 80g írólap. Nekem eddig a hordozó réteges vált csak igazán be. Azzal szépen, tisztán és biztosan lehet felvinni a mintát.
legiaap - láttam már szépen kidolgozott full fehér mintát frissen és legyógyultan is. Nem egyszerű, kevesen is csinálják. Tartóssága biztosan nincs olyan mint a sötétebb színeknek. Azonban ha egyszer jól beviszik a bőrbe és bent is marad, a viselője vigyáz rá és ápolja, akkor sokkal tovább megmaradhat.
Nekem a fehér kiegészítések (pl. árnyalások) egy szimpla nyár után eltűntek. -
legiaap
félisten
Szerintetek a fehér színű tetkók jobban kopnak?
Csajom szeretne olyat, de ha igaz, akkor lehet nem választja azt a színt. -
DaDy0219
tag
Tetováló üzletben, ahol varrnak nem nagyon adnak ilyet, saját felhasználásra valószinű van, de nem értékesítik.
A tattoo supplies webshopokban már kapsz.Mivel elég nehezen lehet beszerezni, így nem csoda, hogy csak megrendelésre tudsz szerezni.
A Radicalshopban beszéltem egy csajjal, aki azt mondta, hogy jelenleg van spray változat náluk.
Holnap reggel a folyékony változatát veszem meg a Bp, Pillangó utcánál.
Amennyiben most akarod megvenni még ma szólj, mert úgy szólok a srácnak, hogy hozzon azt is.Személyes átvételes a dolog, tehát nem zsákbamacska, ja és 7 rongy az ára, olcsóbban csak a Radicálnál volt, ott 6500 HUF. -
DaDy0219
tag
Először sterilizálják, orvosilag igazolt fertőtlenítővel, ebből több fajta van.
A minta felvitele előtt a legjobb minta fixáló a Stencil Stuff.Ez az anyag az indigó papírról a mintát nagyon erősen fixálja a bőrön, törléseknél megmarad, nem kenődik el, de használnak Dettol indigó olajat, az gazdaságosabb, de minőségileg gyengébb a Stencil Stufftól.
Persze az sem mindegy, hogy milyen indigó papírt használ az ember, van 1 rétegű, 3 rétegű.Érdemes próbálkozni, valamelyiknek erősebb a kontúrja, valamelyiknek pedig gyengébb.A spray neve is Stencil Stuff, de azzal inkább a bőrfilcet szokták fixálni, de jó indigó papírra is.
Az alsó 3 terméket nézd! -
tjokai
senior tag
Nem egészen. Havernak mikor csinálták a tetkóját, lefújták a bőrét egy spray-vel, és úgy simították rá a papírra rajzolt mintát a karjára, végül lehúzták a papírt mint egy matricát és a rajz rajtmaradt a bőrön, amit csak átkellett varrni géppel. Nos engem annak a spraynek a neve érdekelne....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest