- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Amivel lefújnak előtte az egy fertőtlenítő folyadék. A nevét én nem tudom. De van valami spéci folyadék is ami jobban megtartja a felrajzolt mintát. Ennek a nevét sem tudom.
Egyébként bőven elég egy hónalj stift is. Főleg ha csak magadnak szeretnéd kipróbálni. Bár nekem tetováló is használt ilyet.
Papírnak meg a zsírpapír is megteszi. -
tjokai
senior tag
Valaki megtudná mondani, h mi annak a folyadéknak a neve amivel a tetoválók lespriccelik a bőrt és rajtmarad hatására a bőrőn a papírra rajzolt motívum? Spéci papír is kell ehhez?
-
tjokai
senior tag
Színes tetkó nekem nem tetszik! Sőt az élethű tetkókat sem kedvelem, szerintem azokat nyomatják jobban magukra a divattetoválók. Én egyszerű ember vagyok, pont emiatt inkább az egyszerűséget kedvelem ebben a művészetben is
Azt hiszem erre mondja azt a köznyelv, h "kinek a pap, kinek a papné"
-
net84
őstag
válasz
Anulu79 #2427 üzenetére
ez is igaz...azonban a legtöbb esetben fel lehet ismerni a divatból tetováltatottat! (na ezt jól megaszondtam) Szerencsére egyelőre kevés közöttük az igazán merész.
(#2428) tjokai - néztem, azonban a "kaszás" nem az én stílusom, a minta egyébként teszik, de én színesben jobban el tudnám képzelni - Jó tudom, ha fekete is szín
...hogy kicsit ON is legyen:
Alkotói álságomban megint csúszik a lábszáram 100%-os fedése. még egy tenyérnyi részre kellene kitalálnom valami véglegeset és utána mehet a fekete árnyalt háttér a fennmaradó bőrfelületre -
tjokai
senior tag
válasz
Anulu79 #2427 üzenetére
Igen, ez így van! NeoFM-en nem is olyan régen pont ez volt a téma! A nonfi mintára azt mondták, h csak gyáva emberek csináltatnak olyat, pont amiatt h semmihez sem köthető, csak úgy ott van divatból és kész
Ezzel azért nem egészen értek egyet velük, mert nekem is tetszik a nonfi stílus és igenis lehet nonfi stílusban is értelmezhető mintát készíteni
-
tjokai
senior tag
Valóban igazad van. Én csak olyan tetkó(ka)t szeretnék magamon látni, amihez valami emlék köt, vagy valami értelme van, nem kell h mindenki ránézésre megmondja h mit ábrázol, elég ha én tudom h miért készült és mit ábrázol. Nonfiguratívban is az összevissza minta nem nyerő nálam, de vannak nagyon szép értelmezhető mintával kombinált nonfi tetkók.
Amit pár hozzászólással feljebb linkeltem képet, a kaszást,- ........ igazából közös élményem még nincs vele kapcsolatban, de ha lenne akkor már nem tetkó mintán gondolkodnékEgyszerűen csak tetszik, persze kicsit átvariálnám még varrás előtt ha őrá esne a választásom
-
net84
őstag
Nem feltétlenül néz ki rosszul egy "190cm magas és 45kg" emberkén a tetoválás. Akár körbe lehet tetoválni, csak megfelelően kell a mintákat és a stílust/stílusokat megválasztani és elhelyezni. Megfelelően kell követni kell a test anatómiai/ív vonalait.
Láttam már "normál" testalkatú (jó arányú) emberen olyan elcseszett formában és irányban elhelyezett tetoválást, hogy hiába volt külön-külön megfelelőnek nevezhető mindkettő, így együtt hülyét csinált a tetoválás az emberből...A legfontosabb, hogy tudj azonosulni a mintával, 100%-ban érezd magadénak. Ha ez nincs meg már az elején, akkor inkább agyalj még rajt... sajnos nem is olyan régen volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen, amikor az ember siet és kapkodva, mindenáron ragaszkodik egy mintához, majd később kiderül, hogy nem nézett utána a jelentésének, vagy a "hasonmása" egy olyan dolgot/személyt ábrázol, amivel nem tud azonosulni, nem tudja elfogadni az általa képviselt nézeteket. Erre szoktam mondani: van akinek hiába beszél az ember....
Egy nonfiguratív minta is lehet jó és mutatós. Azonban mára már-már egyszerű divattetkóvá vált. Alap esetben nulla jelentéssel (előfordul, hogy jelent valamit, de az legtöbb esetben csak a viselőjének). Nekem két nonfiguratív mintám is, mindkettő lábszáron. Az első (életem első tetoválása) egy klasszikus értelembe vett minta, a második már ehhez készült háttérnek és vonalvezetésében inkább hasonlít egy polipcsápokkal keresztezett tövisbokor genetikai módosult eredményéhez. Természetesen minden színesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest