Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
pottyantós #2348 üzenetére
Az is melegít nem?
-
Anulu79
addikt
Megoldottam a dolgot. Ragasztottam a fóliára alufóliát.
-
Anulu79
addikt
Valaki adhatna valami tippet, hogy ebben a napos időben mivel takarjam le a friss varrást. Már kezdek megrohadni a farmerban.
-
SQX_Barto
addikt
sziasztok, itt is "reklámoznám", ki tudja hátha lesz valahol eredménye:
Sajnálatos esemény történt 15.-éről 16.-ára virradó éjjel. Betörtek hozzánk, a Fullánk tetováló stúdióba !
Elvittek minden tetováláshoz szükséges eszközt: (6db gép, trafó, festékekből komplett Eternal színsor, kb. 20 doboz tetováló tű, pedál, clipcord, + nagy mennyiségű testékszert).
Ha találkozol ezekkel az eszközökkel a neten, és gyanúsan olcsó, akkor nem kizárt hogy a tőlünk lopott felszerelést akarják neked eladni. -
lorcsi
veterán
-
bubi92
őstag
dupla.törölhető
-
bubi92
őstag
milyen értékek között mozog egy tetováló fizetése(min-max)?
-
skitzoo
senior tag
sziasztok.
szeretnék érdeklődni alsó ajak piercinget hol tudok venni. nemfémre gondolok hanem inkább mintásra. vagy valami hasonló. -
lorcsi
veterán
-
Racze
tag
Nem teljesen tartozik ugyan ide, de itt van pár keltás jellegű munkám, amik végsősoron tetkó-alapanyagoknak készültek.
(csak, h haladjon a topik
)
-
Kassadin
addikt
Üdv! Milyen jó hogy rátaláltam erre a topikra, nem is tudtam hogy létezik ilyen... Tervezem a tetoválást, de csak 1,5-2 év múlva, mert egyrészt nem olcsó mulatság, másrészt mert mindenféleképpen ki szeretném gyúrni magam előtte...
Olyan tetoválást is eltudnék viselni amilyet Klemens linkelt be, de nekem az abszolút favorit az a tetkó, amit az Alkonyattól Pirkadatig-ban George Clooney visel, nem tudom ki ismeri.
-
Integra
titán
ha ez valóban létezik már..
-
bubus1
újonc
Hali!
Most regiztem ide rajtam is van pár tetovállás....
konkrétan 4 darab..mind itthol készült profi géppel..és már én is csináltam 1-et nem bántam meg egyiket sem -
Klemens
őstag
Én most ilyenen filózom.
Természetesen nem az egészet akarom megcsináltatni, hanem csak a bal vállon és karon levő mintát vagy valami hasonlót. Nagyon bejön, hogy teljesen lemegy alkarra is.
Fogalmam sincs mennyi lenne, de szerintem csak nem olyan vészes, mert nem kell vele szenvedni, csak ugye sok a töltés.
Attól is félek, hogy x idő után a fejemet verem a falba, hogy minek csináltattam meg. Jelen pillanatban nagyon tetszik, amit régebben akartam azt elvetettem, igazából azért, mert az csak felkarra menne, de ebben nagyon tetszik, hogy egészen lemegy alkarra.
Tudom, hogy nonfi, annak nem szokott jelentése lenni, az ugye csak jól néz ki.
Áh... nem tudom mi legyen.
Meg szerintem a tatto előtt kicsit izmosodni is kellene, mert vézna karon nem mutat jól és a 36-os kar nem mondható nagynak 21 évesen. -
Kanczy
veterán
Mit szóltok ehhez?
-
pityeszka
őstag
-
beci
őstag
Sziasztok.
Egy 3D-s szines skorpiót szeretnék a mellkasomra varratni.
Nézegettem a netet,de nemigazán találtam olyat,ami nagyon bejönne.Ahol meg lenne választék,az fizetős.
Nincs valakinek esetleg a gépén pár skorpió minta?
Köszönöm. -
szabon
újonc
Szevasztok.
Megtudnátok mondani h mivel lehet rendesen leragasztani tesiorán a fülbevalot? biztos van erre vmi cucc csak nemtom h mi
ha megtudnátok mondani h mi az és h h lehet kapni azt megköszönném.
Kösz -
ani89
újonc
sziasztok,
tetoválást szeretnék csináltatni és segítséget szeretnék kérni abban, hogy gyöngyösön, vagy hatvanba hol találok egy jó tetováló szalont.
előre is köszönöm a segítséget -
mexicanraven
senior tag
Hali mindenkinek!
Nem vagyok meleg, de szeretnék egy olyan piercinget, amit eddig csak lányoknál láttam, és az lenne a kérdésem, h férfiaknál "szokás-e" az alsó ajak alá, jobb vagy bal oldalra szélre lövetni? (tehát pont ne középre)
Milyen veszélyekkel kell számolni (idegeket el lehet-e vele találni stb), mennyi kb a gyógyulási ideje, és a fém okozhat-e valamiféle gondot a fogaknak? Ha kiveszem, meglátszik-e majd és mennyi idő alatt forr be? Borotválkozás hogy megy vele?
Gyógyulás alatt mik a teendők ezzel a piercinggel? -
pityeszka
őstag
Friss, krémes és elég kellemetlenül ég most. link
Nem a legjobb kép.Ha legyógyul majd lövök jobbat. -
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
skiny83 #2314 üzenetére
Nagyon ügyesek a mai tetoválók, de csodát ők sem tudnak tenni.
Nonfit arcképpel nem lehet takarni. A nonfi egy erősen kontúros rajz, a jó portrénak pedig nem igazán van hagyományos értelemben vett kontúrja. Nagyon látszódna alatta.Általánosan a nonfit nagyobb és színesebb ábrával szokták takarni. Lehet figuratív is de portré nem igazán.
EGY példa:
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok! Egy régebbi tetoválásomat szeretném lefedetni. Az lenne a kérdésem, hogy teljesen el lehet tüntetni a régit vagy csak hasonló tetkóba lehet "beleolvasztani"? Teszem azt nonfig helyére lehet egy arcképet varratni? Megoldható, hogy takarja?
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Olvastam, hogy a piros festék a legallergénebb, és még idén tervezek vállra varratni egy ilyet. Szerintetek mekkora esélye van a fertőzésnek / gyulladásos reakciónak (a normálison felül)? Méretként egész vállasra gondoltam. Gondolom, hogy emberfüggő, de azért valami támpontot tudtok adni, hogy neki merjek-e menni? Van itt olyan, akin van piros? Ha már írok, akkor megkérdezem - mit szóltok hozzá?
kösz,
kanczy -
Psychonaut
veterán
válasz
Daniel Alves #2311 üzenetére
Csak vicceltem.
Szerintem e közül a 3 közül a 2. a legjobb. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Psychonaut #2310 üzenetére
Nem nem! Isten ments az ilyentől! Csak nekem ezek a stílusú betűk jönnek be és soha nem tagadnám le párom bármi történne!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Daniel Alves #2309 üzenetére
Aha, látom tudatalattiban már gondolsz egy esetleges szakításra, azért ilyen betűtípusokat nézel...erre rá lehet fogni azt is, hogy nonfig tetkó.
-
Daniel Alves
őstag
Azért mondom hogy ez csak a jó dolgokat idézné ha egyszer már nem lennénk 1ütt!
Itt van pár betűtípus amik még tetszenek!
Map Of You
Electroharmonix
Stormbringer -
qdak
addikt
na végre nicns több seb rajt
-
I_Am
veterán
válasz
Daniel Alves #2298 üzenetére
Emberedre találtál. Nekem egy csillag van a szegycsontomra tetoválva. És azt kell mondanom, hogy másoktól eltérően meg sem éreztem az egészet. Pedig én is paráztam előtte, hogy na ott mennyire fog fájni, de egyáltalán nem fájt.
Ezen a képen pont látszik merrefele helyezkedik el
Itt pedig maga a csillag, még frissenIgazad van abban, hogy ilyen pozitív oldalról közelíted meg a dolgot.
Ez a csillag sem a mostani páromnak készült és mégis akárhányszor ránézek és elgondolkodok, mindig az jut eszembe, hogy jó volt az az időszak is az életemben és örülök, hogy attól függetlenül, hogy már nem vagyunk együtt egy nagyon kedves és szép lánnyal tölthettem életem azon részét, mikor rám került az a tetoválás.
zolisx4:
Nem azért, hogy a lányod ellen beszéljek, de bármikor ki lehet venni. Maximum annyi a különbség mennyire gyógyul be gyorsan. Viszont, hogy a lányod mellett is legyek, ne gátold az egyéniségének megfelelő kifejezésmód ezen újkeletű divatját, mert akkor a kapcsolatotok fog megromlani és később lehet sokkal durvább dolgokkal állít majd haza, amikor már nem tehetsz semmit. Igaz nem tudom a leányzó korát, de én amondó vagyok, hogy inkább egy kedves szülői kíváncsisággal próbáld meg elkezdeni vele a beszélgetést miért is csináltatta és talán ha így közelited meg Te is közelebb kerülsz hozzá.
-
zolisx4
őstag
Tudtam hogy nem jól írom,,,, piercing ,,,,,így kellett volna
-
zolisx4
őstag
Nekem a lányom jött tegnap haza egy köldök pirszingel ,hát nem gyengén tértem ki a hitemből ,,ki akarom vetetni vele azt mondja nem lehet,,
A kérdés tényleg nem lehet kivenni???? -
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #2300 üzenetére
akkor okés, ezt a furcsa betűtípust hanyagold, nehezen olvasható szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest