Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKri
újonc
Köszönöm, hogy időt szakítottál a problémámra. Közben én is próbálgattam, de eredmény nélkül.
Viszont eszembe jutott egy olyan dolog, hogy talán azt be lehet állítani, hogy ha IP cím vagy valami más alapján érzi hogy eszköz csatlakozott a telefonhoz akkor maradjon a 3g...majd próbálok totózni a lehetőségen -
SKri
újonc
válasz
LordRajZoL
üzenetére
CM10.2-t használok...Különben meg sem kérdeztem volna...(Amúgy azt honnan szedted, hogy normál ROM van a telón? Egy szóval nem említettem...
) -
SKri
újonc
Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni, hogy a következő beállítást hogyan lehet megoldani?
Szóval: Ha Display Off, akkor csak 2G-t használjon a teló (ez eddig nem gond), viszont ha a hotspot aktív, akkor maradjon 3g-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- A 20. jubileumi Pentium G3258 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- BMW topik
- Fejhallgatós találkozó
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont eszembe jutott egy olyan dolog, hogy talán azt be lehet állítani, hogy ha IP cím vagy valami más alapján érzi hogy eszköz csatlakozott a telefonhoz akkor maradjon a 3g...majd próbálok totózni a lehetőségen
)