Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKri
újonc
Köszönöm, hogy időt szakítottál a problémámra. Közben én is próbálgattam, de eredmény nélkül.
Viszont eszembe jutott egy olyan dolog, hogy talán azt be lehet állítani, hogy ha IP cím vagy valami más alapján érzi hogy eszköz csatlakozott a telefonhoz akkor maradjon a 3g...majd próbálok totózni a lehetőségen -
SKri
újonc
válasz
LordRajZoL
üzenetére
CM10.2-t használok...Különben meg sem kérdeztem volna...(Amúgy azt honnan szedted, hogy normál ROM van a telón? Egy szóval nem említettem...
) -
SKri
újonc
Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni, hogy a következő beállítást hogyan lehet megoldani?
Szóval: Ha Display Off, akkor csak 2G-t használjon a teló (ez eddig nem gond), viszont ha a hotspot aktív, akkor maradjon 3g-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen routert?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Monitor hiba topik
- EAFC 26
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Sweet.tv - internetes TV
- Android szakmai topik
- Dacia topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont eszembe jutott egy olyan dolog, hogy talán azt be lehet állítani, hogy ha IP cím vagy valami más alapján érzi hogy eszköz csatlakozott a telefonhoz akkor maradjon a 3g...majd próbálok totózni a lehetőségen
)