Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
borbas666
üzenetére
Addig eljutottam, hogy ha belépek navi-ba akkor bekapcsolja a GPS-t, ha pedig bezárom akkor kikapcsolja.
Ehhez kelleni fog egy Exit task is, vagy esetleg egy settings restore. Ha a topikban rákeresel ezekre a kifejezésekre, biztos találsz vmi hasznosat.Viszont azt sehogy nem tudtam megcsinálni, hogy csatlakozzon wifire, vagyis csatlakozik, de ha elmegyek itthonról akkor nem kapcsolja ki.
Ugyanaz a szituáció, mint az elején. Ez külön parancs.Cellainfó alapján állítottam be, viszont valamiért csak 1et talált itt.
Olvastad a Tasker Userguide-ot? Hagyd a keresőt futni egy ideig (5-15 perc vagy akár több is), közben járd körbe a házat, telket, stb! Csak előtérben fut a kereső, nem tudod háttérbe rakni, vagy kikapcsolni a képernyőt addig.A mobilnetet wifi kapcsolat szakadása után bekapcsol, viszont bekapcsolva is marad.
Ezt nem értem, némi magyar nyelvtannal fűszerezve írd le újra!(#1068) oszy
Röviden? Nincs.
Ezért is hoztam létre ezt a fórumot.
Vki nem is olyan rég azt állította, h elkezdte lefordítani a kézikönyvet, talán kérdezz rá hogy halad vele!
Nekem csak pár alap dolog kellene. Jól jönne egy step by step vezetés.
Nos a fórum elején - meg úgy egyáltalán - elég sokszor foglalkoztunk ilyen feladatokkal, érdemes lenne mazsolázgatnod, a magam részéről igyekeztem mindig jól átláthatóan írni és vezetni a fórumot, talán nem okoz nehézséget leszámítva az egyre hízó terjedelmét.
De amennyire én tudom a magyar nyelven elérhető tudásanyag kvázi csak ebben a fórumban van felhalmozva.
Amúgy meg nem harapunk ám, ha felteszed a kérdéseidet!
Ritkán fordul csak elő, h vki nem kap semmilyen választ, néha én is szoktam segíteni, ha épp úgy tartja kedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest