Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
palancsa
üzenetére
Nem tesz semmit, a köz javára raktam fel ezeket, örülök, ha célt értek végül.

(Ettől függetlenül az én szellemi tulajdonom, ha viszontlátom vmelyiket a Play-en, velem gyűlik meg a köz baja.
)
A gyári androidos ébresztésre reagál az Alarm event. Igen, beszél majd. De ha előzőleg nem töltötte le a naptárból az adatokat, akkor csak az időjárást olvassa fel. Ami meg nem automatikus, hanem felmész a Köpönyegre, letöltesz egy rss feed-et, miután megnézted a saját városod időjárását, majd az rss feed url-jében megtalálod a regió kódodat, amit meg kell változtatni Tasker-ben a Http Get parancsnál. Meg lehetne csinálni automatikusra, de túl bonyolult - beszerezni a régió kódokat, majd a lekért pozíciót egyeztetni Magyarország régióival (utóbbira ötletem sincs, de talán a Google Maps API-ja képes lehet rá).(#950) LordRajZoL
Hát jah, elvégre sosem volt célom univerzálisan használható kész megoldásokat szolgáltatni, csak amolyan tanuló példákat.
Ezek ebben a formában nekem vannak testre szabva.
Gondolkodtam már rajta, miként lehetne ebből univerzálisan futtatható app-okat készíteni, de annyi mindenre kellene gondolni hozzá, h nagyon nyögve nyelősen lehetne ezekből Play-re való app-okat gyártani.

Már egy telefon inicializálása is fejtörés okoz, hogy bármilyen telefonon azt csinálja, amit szeretnék, vagy ha nem, akkor automatikusan hozzá idomuljon az adott környezethez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Raspberry Pi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat