Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
palancsa
csendes tag
Kedves Teasuti! Nagyon köszönöm! Nem erről a linkrol szedtem le először,innen zökkenőmentesen ment minden. Már egész testre is szabtam a projekteket, kitotoroltem amire nincs szükségem, mint pl a suli profil. A home-ot wifi near-el állítottam be, mert a cella infos beállítást nem találom, meg nem is értem. De a legjobb az egészben hogy sok helyen megértettem a beallitasokat, sokat tanultam így.
Két dolgot nem érték még. Az egyik, h ha nincs semmi a google naptaramban(ezt nem biztos h sikerült beállítani), vagy nem találja a naptart, akkor az általam beállított ébresztő után is beszél?
Illetve a koponyeg.hu-nál hogy állítom be hogy a szegedi időjárást mutassa? Vagy automatikus?
Előre is köszönöm a választ és mindent! Puszi: Aniko
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest