Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Én inkább töröltem az összes egész napi bejegyzést és fix időre állítottam át őket (pl. délre). Mivel a Google Calendar rss funkciója se tud mit kezdeni a 24 órás bejegyzésekkel - amíg egy ilyen érvényben van, nem mutatja az aznapi párhuzamos eseményeket. A naptárat én inkább még előző nap este vizsgálom, így hiba esetén még aznap figyelmeztet a Tasker, h baj van.

Más:
Kérném mellőzni lehetőség szerint az ilyen és hasonló érdemtelen hozzászólásokat. Próbáljuk nem hígítani a topikot, elvégre az nem várható el senkitől, h később lényegtelen hozzászólásokon rágja át magát. Minket meg ugye bosszant, h senki nem használ keresőt és n+1 alkalommal felteszik a triviális kérdéseket...
Lehet később kigyomláltatom majd, ha nem bánjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest