Hirdetés
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Nos, ugy tunik elakadtam. Kivancsi vagyok a tapasztaltabbak mit gondolnak.
A kovetkezoket hoztam letre:Profile1: State Edit: Wifi Connected: itt megadtam az itthoni Wifi SSID-t es semmit mast nem valtoztattam.
ehhez kapcsoltam a kovetkezot:
Task1: Task Edit: Mobile Network Type: Type 2G and 3GProfile2: ugyanaz mint a Profile1 csak invertaltam vagyis ha az itthoni Wifi SSD-hez nem csatlakozik
Task2: Task Edit: Mobile Network Type: Type: Auto
(Igy vegulis kiderult, hogy a Cell near-t nem is kell hasznalnom, hiszen az itthoni Wifihez valo csatlakozas eppen eleg ismerv ahhoz, hogy az alapjan allitsa a Band-ot.)
Eztan mar nem emlekszem, hogy melyik futasakor, de a kovetkezo hibauzenettel nem hajlando alkalmazni a ket feltetelhez tartozo parancsot:
https://tasker.joaoapps.com/userguide/en/target_api.htmlLetezik az, hogy a Google egyszeruen Android 10 es afolott nem engedi at az API-n ha valami le akarja kerni melyik Wifihez vagyok csatlakozva ? Nem akarom elhinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest