Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Nos, ugy tunik elakadtam. Kivancsi vagyok a tapasztaltabbak mit gondolnak.
A kovetkezoket hoztam letre:Profile1: State Edit: Wifi Connected: itt megadtam az itthoni Wifi SSID-t es semmit mast nem valtoztattam.
ehhez kapcsoltam a kovetkezot:
Task1: Task Edit: Mobile Network Type: Type 2G and 3GProfile2: ugyanaz mint a Profile1 csak invertaltam vagyis ha az itthoni Wifi SSD-hez nem csatlakozik
Task2: Task Edit: Mobile Network Type: Type: Auto
(Igy vegulis kiderult, hogy a Cell near-t nem is kell hasznalnom, hiszen az itthoni Wifihez valo csatlakozas eppen eleg ismerv ahhoz, hogy az alapjan allitsa a Band-ot.)
Eztan mar nem emlekszem, hogy melyik futasakor, de a kovetkezo hibauzenettel nem hajlando alkalmazni a ket feltetelhez tartozo parancsot:
https://tasker.joaoapps.com/userguide/en/target_api.htmlLetezik az, hogy a Google egyszeruen Android 10 es afolott nem engedi at az API-n ha valami le akarja kerni melyik Wifihez vagyok csatlakozva ? Nem akarom elhinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Trollok komolyan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest