Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Nos, ugy tunik elakadtam. Kivancsi vagyok a tapasztaltabbak mit gondolnak.
A kovetkezoket hoztam letre:Profile1: State Edit: Wifi Connected: itt megadtam az itthoni Wifi SSID-t es semmit mast nem valtoztattam.
ehhez kapcsoltam a kovetkezot:
Task1: Task Edit: Mobile Network Type: Type 2G and 3GProfile2: ugyanaz mint a Profile1 csak invertaltam vagyis ha az itthoni Wifi SSD-hez nem csatlakozik
Task2: Task Edit: Mobile Network Type: Type: Auto
(Igy vegulis kiderult, hogy a Cell near-t nem is kell hasznalnom, hiszen az itthoni Wifihez valo csatlakozas eppen eleg ismerv ahhoz, hogy az alapjan allitsa a Band-ot.)
Eztan mar nem emlekszem, hogy melyik futasakor, de a kovetkezo hibauzenettel nem hajlando alkalmazni a ket feltetelhez tartozo parancsot:
https://tasker.joaoapps.com/userguide/en/target_api.htmlLetezik az, hogy a Google egyszeruen Android 10 es afolott nem engedi at az API-n ha valami le akarja kerni melyik Wifihez vagyok csatlakozva ? Nem akarom elhinni.
-
Vegha
senior tag
Hmmm... A cell near kerdeseket vet fel bennem. Regi tapasztalat, hogy ahol gyenge a terero, ott ugye folyamatosan seekeli a halozatot. Vagyis elobb-utobb talalni akar egy masikat, ne adj Isten harmadikat...
Eddig mindent manualisan kapcsoltam a telefonon: mikor hazaerek kikapcsolom az adatforgalmat es bekapcsolom a wifit. GPS-t is csak akkor kapcsolom be, ha navigaciora van szukseg, amugy off. Bt ugyanez. Nyilvan ezen is lehetne automatizalni valahogyan, de most nem ez a kerdes, hanem a GSM es a 4G kozotti valtas, mert sok idot vesz igenybe raadasul gyakran elfelejtem. -
Vegha
senior tag
Sziasztok,
ezt a problemat szerintetek a Taskerrel meg lehet oldani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest