- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok, rendkívül hálás lennék egy kis segítségért. Konkrét probléma miatt vettem meg egy hete a Taskert-t, de nem boldogulok vele. Korábban Xiaomi Bip (mic/hangszóró NÉLKÜLI) okosórámat HONOR-ra cseréltem, ami már (bár saját SIM nélkül) képes hívást kezelni (van mic és hangszóró is). Telóm: XIAOMI POCO F1. Autó: SKODA, saját BT kihangosító-szettel. Eddig ha kocsiba ültem, a telefon automatikusan kapcsolódott az autós rendszerhez, függetlenül attól, hogy a Bip is kapcsolatban volt. Hang természetesen az autó rendszerén keresztül szólt.
Most a HONOR, bármit is csinálok, "átveszi" a hívást az autós szettől, így nincs "kihangosítva" a beszélgetés. Egyetlen működő megoldás eddig, h kocsiba ülve manuálisan kikapcsolom a "Telefonhang használatához" opciót a HONOR BT-beállításainál a telefonon. Majd ha kiszállok, újra vissza. Ezt szeretném automatizálni, de specifikusan (erre az időre) még a HONOR (akár teljes) BT-kapcsolatát sem tudom kikapcsolni anélkül, h a telefon teljes BT-kapcsolata meg ne szűnjön.
Van esetleg Bárkinek konstruktív ötlete? Előre is millió hálám!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest