Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabof1
őstag
Köszönöm az infót!
És hogyan lehet ezzel az AutoRemote programmal megoldani a bejövő SMS e-mailben való továbbítását? Nézegettem a leírását (a Marketen és a fejlesztő honlapján), de sehol sem láttam leírva az én problémám megoldását.Az én általam használt Python alapú megoldás megfeküdt az eredeti scripttel, mert az ékezetes betűket nem szerette, de pár nap alatt sikerült megtalálnom a megoldást és már működik. Ha valakit érdekel, akkor közzé teszem a friss scriptet.
Más:
Amúgy nem veszek észre semmilyen erőforrás hiányt mióta telepítettem az SL4A (Android Scripting) környezetet és rá a Pythont - mondjuk a Defym azért nincs rosszul eleresztve belső memóriával, legalábbis nálam nem okoz a SL4A - Python páros semmilyen problémát.
Ami még jó ebben a megoldásban, hogy gyakorlatilag csak a fantáziánk korlátozza be a lehetőségeinket.
Idő híján még csak a 175-ös hsz-ig jutottam a fórum olvasásban és keresem azokat a problémákat, amelyekre a Python scriptek megoldást adhatnak.
Eddig egy esélyes van: lehetne írni egy olyan Python scriptet, amely bemenő paraméternek tetszőleges számú Tasker változót kapna és egy logikai kifejezést (a bemenő változókat felhasználva, szintén egy Tasker változóban) és visszaadná a kifejezés értékét egy másik Tasker változóba. Ezzel komplex ÉS-VAGY feltételeket is meg lehetne csinálni.
Bármilyen ötletet szívesen látok és ráérő időmben megpróbálom megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest