Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok

Az ügyben fordulok felétek, hogy le szeretném egyszerűsíteni az eddigi tasker profil használatokat (ha van rá lehetőség).
Eddig úgy volt megvalósítva hogy minden előadás és gyakorlati órámra külön profilt készítettem (naptár esemény alapján) és annak kezdetekor némítottam majd végekor a némítást kikapcsoltam.
Erre szeretnék egy olyan egyszerűbb megoldást, hogy nem a konkrét naptár eseményt adom meg hanem csak egy általam (a naptár eseménybe is benne lévő) prefixet -> mondjuk: "ÓRA-XY" ..
Valami olyasmire gondoltam hogy a tasker profilnál megadom ezt a "ÓRA-" prefixet majd az után valami helyettesítő karakter (mint SQL-ben) megadja hogy utána bármi állhat.Válaszotokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó MSI GF63 Thin 11UD FHD i7 rtx 3050ti 16GB DDR4 512GB NVMe
- CSAK MA!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest