Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok

Az ügyben fordulok felétek, hogy le szeretném egyszerűsíteni az eddigi tasker profil használatokat (ha van rá lehetőség).
Eddig úgy volt megvalósítva hogy minden előadás és gyakorlati órámra külön profilt készítettem (naptár esemény alapján) és annak kezdetekor némítottam majd végekor a némítást kikapcsoltam.
Erre szeretnék egy olyan egyszerűbb megoldást, hogy nem a konkrét naptár eseményt adom meg hanem csak egy általam (a naptár eseménybe is benne lévő) prefixet -> mondjuk: "ÓRA-XY" ..
Valami olyasmire gondoltam hogy a tasker profilnál megadom ezt a "ÓRA-" prefixet majd az után valami helyettesítő karakter (mint SQL-ben) megadja hogy utána bármi állhat.Válaszotokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest