Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Vicc ...

Én meg csináltam egy saját Notify Sound taskot. Ezt meghívtam egy másik taskból de akkor nem játsza le a notification sávon a hangot. Viszont ha nem kül taskban hívva csinálom akkor minden oké ... Furi
Adamo_sx: Nah, nekem ilyen nem volt.
-
Roxkex
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen ilyesmiket Én is vettem észre sajna :\ De a lényeg, hogy meg tudom kerülni a music play - notification sávon

-
Roxkex
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Azóta rátaláltam Én is a saját hívásrögzitéses megoldásának mélyebb beállításaira. Kipróbálom majd s meglátjuk milyen

A notis cucc meg R3Pro alatt patika volt. Persze a music play media sávon megy
Csak azzal az a baj, hogy ha a telefon némítva van de a média kicsi hangerőn van akkor is kiadja a hangot .... Pedig nem kéne ... Vagy amikor pont fordítva. Média nullán de értesítés van akkor meg nem adja ki 
Szerk.: A music play notification sávon is .egy szal problem solved...
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Nem régiben telefont cseréltem egy Redmi 3 PROról váltottam Redmi Note 7-re.
Szerettem volna az ott elkészített taskjaimat itt is használni de ennek során 2 problémába ütköztem.
1. Valamiért ez a telefon a az Alert-Notify Sound actionben a hangot nem játsza le
2. Szerettem volna felvenni egy telefon hívást a taskerrel de amikor a record audionál beállítom sourcenak a call-t akkor ez a hiba toast fogad: "failed to init media recorder"....Ezen problémák bármelyikével taldlkozott valaki már ? Esetleg valamk megoldás ötlet ?
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok

Az ügyben fordulok felétek, hogy le szeretném egyszerűsíteni az eddigi tasker profil használatokat (ha van rá lehetőség).
Eddig úgy volt megvalósítva hogy minden előadás és gyakorlati órámra külön profilt készítettem (naptár esemény alapján) és annak kezdetekor némítottam majd végekor a némítást kikapcsoltam.
Erre szeretnék egy olyan egyszerűbb megoldást, hogy nem a konkrét naptár eseményt adom meg hanem csak egy általam (a naptár eseménybe is benne lévő) prefixet -> mondjuk: "ÓRA-XY" ..
Valami olyasmire gondoltam hogy a tasker profilnál megadom ezt a "ÓRA-" prefixet majd az után valami helyettesítő karakter (mint SQL-ben) megadja hogy utána bármi állhat.Válaszotokat előre is köszönöm

-
Roxkex
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, igen ilyesmire gondolok - csak eléggé kerülve fogalmaztam

-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek Task ügyben....
Csináltam magamnak olyan profilokat amik egy adott naptár eseményhez (eseményekhez) van(nak) rendelve.
És ha abba belép akkor a telót némítja , kilépéskor meg ezt a némítást feloldja.
Ehhez a némításhoz szeretném még azt is hozzá adni, hogy (esetleg app specifikusan de ha az nem akkor ->) ilyenkor a lebegő értesítéseket kikapcsolja! (Újra indítás mentesen - attól sem riadok meg ha shell commandról lenne szó
)A másik az egy ettől teljesen független cucc. - Egyfajta "Játék mód"-ot pattogtattam össze. Amiben azt szeretném csinálni, hogy amikor belépek egy adott játékba (vagy megadott programba) akkor XY programot teljesen lője ki (ez meg van egy shell comanddal -> su shell am force-stop x.y.c)... Majd amikor kilépek akkor azt indítsa el de a HÁTTÉRBEN ! (Sima indítás meg van de az nem háttérben csinálja sajnos ... su shell monkey -p app.package.name -c android.intent.category.LAUNCHER 1) - Úgy ,hogy annak az adott programnak kegy activity-jét se ismerjük (facebook messenger pl).
Előre is köszi szépen !

Szerk.: Használt teló -> Xiaomi Redmi 3 PRO + MIUIHU v8 6.11.10
-
Roxkex
senior tag
válasz
Blizzardking
üzenetére
Óóó, köszi ! - Amint lesz lelki erőm , meg időm a sok tanulás között rá nézek !

Igen , sajnos reboot után vissza szokott ugrani :\
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete az alábbi két "mókára" ?:
1. - Szeretném azt megcsinálni , hogy amikor a telefon bebootol akkor egyből a fejlesztői beállításokat megnyitja (vagy nem nyitja meg és a háttérfolyakat korlátozást belövi 4re? - erre gondolom kisebb az esély
)
2. - Illetve amit szeretnék megoldani , hogy amikor a telefont lezárom (eddig nincs gond) akkor ki tudjak killelni néhány appot .. eddig csak úgy sikerült megcsinálni , hogy minden egyes appnak külön létrehozok egy kill app cuccot.. Esetleg ezt egy "lista" szerű dologgal nem lehet megoldani?Előre is köszi !

-
Roxkex
senior tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Természetesen a root megvolt ! De sikerült megcsinálni , valamiért disable volt a tasker
De már jó 
<Adamsky> Azért szeretném , hogy állítsa magától , mert akkor amikor nem vagyok wifirelőve akkor legalább nem erőszakoskodik , hogy szinkronizáljon .. De majd kiderül , hogy ha gyorsabban (ÉREZHETŐEN!) merül a program miatt a teló akkor offolom
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Minap felraktam a Tasker a redmi 1sre amin jelenleg egy cm11 pörög.
Azt szerettem volna megoldani ,hogy amikor a wifire csatlakozok akkor a szinkronizációt bekapcsolja és amikor lecsatalkozok a wifiről akkor a szinkronizációt kikapcsolja.
Ennek már az elején elakadtam , amikor egy profilt létrehoztam , hogy :"wifi connected" (teljesen mind1 milyen wifire) és ehhez , hozzá adtam egy net-> auto sync taskot. Profilt elindítottam és sajnos azt tapasztaltam , hogy ha bekapcsolom a wifit akkor mégse kapcsolja be a syncet.Ebbe valaki tudna segíteni hogy lehetne megoldani ?
-
Roxkex
senior tag
Már sikerült megoldani , köszönöm szépen !

Olyasmit esetleg meglehetne oldani valahogy , hogy :
Mondjuk eléri a telóm a 99%-ot , ekkor létrehoz egy mappát (az akkori idő + dátum névvel) aztán 98%nál létrehoz mondjuk egy file-t amit ebbe a mappába rak bele. (Valami olyasmi "utalás" kéne , hogy mindig abba a mappába rakja ). Aztán ha újra eléri a 100%ot a telóm (tehát feltöltöttem) akkor ezt a mappát törölje (tartalmával együtt). Ez kicsit , lehetetlennek tűnik.
Konkrét mappa névvel megoldható (úgy már megcsináltam) de "nem konkrét" névvel , ami a dátum , úgy nem tudom :\ -
Roxkex
senior tag
Őőőőő , egészen odáig eljutottam , hogy a profilt létrehoztam meg azon belül a taskot amiben be állítottam , hogy a százalékot és az időt írja ki . De a task magától nem indul el az adott időpontban (amit profilban beállítok pl 17:30) és nem kezd el onnantól kezdve 5 perceként kiírni %ot :\
Illetve ezek a változók , ezt hogy érted ? :\ Nem nagyon jöttem rá , probáltamSzerk.: Meg , azt írja ki a systembar , hogy "nincs aktív profil" Pedig aktiváltam ! (On-ra van húzva a csúszka)
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok, lehet hülyeséget akarok összehozni , de hátha tudtok segíteni.
Szeretnék egy olyan profilt létrehozni , hogy egy szöveg fájlba kiírja minden 1% merülésnél az akksinak a töltöttségi szintjét és azt hogy mennyi idő van. Vagy , hogy X időközönként kiírja , hogy mennyinél jár az akksi.
Erre van lehetőség ? És ha igen , hogyan ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
De már jó