Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Beírod magad az SSID-(ke)t, vagy üresen hagyod. Asszem ez csak opcionális, de ha ráböksz a súgóra a parancson belül, gyönyörűen le van írva, hogy mi micsoda. Ezt érdemes figyelni a parancsoknál, sokat lehet tanulni onnan, van, amit meg csak onnan.
Én sem olvastam el, csak átfutottam. Kicsit furcsállom is, hogy ennyi profil kellett neki hozzá, de biztos a saját egyéni igényeire van szabva. Dobd ki belőle, ami nem kell és írd át.
De ha kezdő vagy, talán jobban jársz, ha sajátot csinálsz.Vagy fogod az enyém (lásd lent), hozzáraksz még egy profilt ismétlő Time Context-el (példát lásd alább), ami be-bekapcsolja a wifi-t adott időközönként és nagyjából kész is a feladat, ha jól értettem az igényeidet.
Viszont az enyém "csak" akkor kapcsol ki, ha szakad a kapcsolat. Adatforgalmat tudomásom szerint nem tud monitorozni a Tasker.[Új profil neve]
Time Context - From reggeltől, Repeat valamely időközönként, To estig
Enter Task:
1. Net/Wifi On if %WIFI ~ off(#497) suti_88
A két wifi profil a Hardver projektben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest