Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
"...elfelejtem felírni a költéseimet a költségkezelő alkalmazásokba (...). Mivel a bankoktól amúgy is kapok SMS-eket a tranzakciókról jó lenne ha tudnám automatizálni az innen kapott infókat, így legalább a kártyás tranzakciókat feljegyzem. "
Mi értelme van a kizárólag banki tranzakciók rögzítésének? Mi van például a pénzfelvételekkel, a készpénzes kiadásokkal? Ahogy írtam, én is vezetem a kiadásokat és nem értem, mi értelme lehet a kiadásoknak csupán egy részét feljegyezni? Nem ad semmilyen képet a költségekről, csak egy részükről - nálam például jelentős rész bonyolódik készpénzben (sőt gyakorlatilag a napi vásárlásokat inkább készpénzben bonyolítom mert egyszerűbb készpénzfelvételeket rögzíteni és aztán a bizonylatok alapján a készpénzes kiadásokat bevinni, mint később egyeztetni a bankos tranzakciókkal az alkalmazásban rögzített bankos tételeket). És akkor még ott vannak a különböző egyéb számlák mint például hitelkártya, prepaid hitelkártyák, visszárukor kapott utalványok, paypal, amazon utalvány. Vagy átvezetési számla például (ha megkér valaki valamire hogy vegyek neki valamit és később azt a pénzt visszakapom).
Szóval az én nyilvántartásom alkalmas arra, hogy képben legyek a mindenkori anyagi helyzetemmel és lássam az összes költséget akár havi lebontásban is, lássam, hogy hol lehetne akár megtakarítani, stb - ehhez képest nem értem, mi értelme lehet kizárólag banki sms-ek alapján a költségek egy részét vezetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest