Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
Egészen kezdőként (eddig Lámáztam) cseppentem a tasker világába és egyből egy általam bonyolultnak tűnő task-ban szeretném az itteni tapasztaltak segítségét.:-)
TASK 1:
Azt szeretném, hogy ha megkérem autovoice-on keresztül a telefont, hogy játssza le az XY lejátszási listát, akkro indítsa el a lejátszást (nincs semmi egyéb feltátel, beépített zenelejetszábóan van a playlist). Azt szretném ha hozzá s ekéne érnem a telefonhoz, hanem automatikusan indítaná..TASK 2
Szóbeli parancs: Játszd le az xy-zenét a netről--> Megkeresi Youtube-on (vagy ahol elérhető minden zene) a szóban bediktált címet és el is indítja a lejátszást.Külön kérdés:
A fórum első oldalán említik, hogy inkább a fejlesztőtől vegyük meg a full app-ot és ne a play-ből. Hol tudom elérni ezt a variánst?

(hálás vagyok ezért a fórumért..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest