- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
A profil meg a Tasker kapcsolgatása valahogy nem nagyon akart segíteni a dolgon, úgyhogy végül töröltem, és létrehoztam egy újat, így már működik. Köszönöm a választ.

Azt nem tudom egyébként sehogy kideríteni, hogy a Cell Near-ben kiválasztott adótornyok hol vannak, és legalább közelítőlegesen mekkora a hatótávjuk? Csak hogy ha elmegyek itthonról, akkor mekkora távolság múlva számíthatok rá, hogy lefut a hozzárendelt feladat. Konkrét a telefon néma módba rakása. Jó lenne azért nagyjából tudni.

Illetve egy másik kérdés, hogy megcsináltam most ezt a cella alapú otthonról elmenős némítós profilt, ami a media hangot is leveszi.
Viszont csináltam egy olyat is, hogy ha bekapcsolom a Navit, akkot maxolja a media hangot.
Na most ez utóbbi meg is történt mikor elindítottam itthon, csak amint távolabb értem a kocsival életbe lépett a némítós profil és levette a media hangot. Pedig direkt ennek elkerülése végett a navis profilnak az alap 5-ös szintről 6-osra emeltem a prioritását a tulajdonságaiba. Akkor ez most mégse erre való?
Vagy hogy tudom beállítani, hogy melyik legyen az erősebb profil? Ilyen bonyolult egymásba ágyazgatások, meg extra profilok létrehozása nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Router gondok
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple MacBook
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest