Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A következő biztos, hogy tepsifon lesz, de a Z ultra mérete már nekem is túlzás (pedig bejövős). De olyan kéne, ami tudja a CIFS csatolást, vagy OTG -ről soros port kimenetet. Ezek az S2 nél adottak a Dori kernellel. Meg még nagyon sok egyéb. Pl. az egyik governor -t kineveztem spórolósnak és átállítottam benne, hogy az 1. mag milyen terheléseinél lépjen be és ki a 2. mag, és hogy lassabban reagáljon a terhelésváltozásra. Ehhez a GPU frekvencialépcsőit is áthangoltam. Az S2 nem egy Gamer teló, én sem vagyok Gamer. De van egy játék, amivel szívesen szórakozom. Csináltam rá egy csúcsrajáratós governort, amit a Robot aktivál, ha indítom a játékot. Igaz, hogy zabálja az akkut, de kit érdekel. Aztán azon is állítottam, hogy a rendszer milyen memóriakorlátnál kezdjen bezárogatni. Olyan telót szeretnék, amivel ilyeneket megtehetek.
Nem tudom, hogy az elutasítás üzenettel hogy működik, mert nem sikerült életre keltenem. Csak kíváncsi voltam rá, mert itt felmerült egy ilyen igény. Nekem még soha nem kellett (szerintem nem is fog), de ha kellene, akkor tudom, hogy miként oldanám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan NZXT Kraken 240-280 Fekete-fehér RGB vízhűtők - Garanciás!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest