Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A következő biztos, hogy tepsifon lesz, de a Z ultra mérete már nekem is túlzás (pedig bejövős). De olyan kéne, ami tudja a CIFS csatolást, vagy OTG -ről soros port kimenetet. Ezek az S2 nél adottak a Dori kernellel. Meg még nagyon sok egyéb. Pl. az egyik governor -t kineveztem spórolósnak és átállítottam benne, hogy az 1. mag milyen terheléseinél lépjen be és ki a 2. mag, és hogy lassabban reagáljon a terhelésváltozásra. Ehhez a GPU frekvencialépcsőit is áthangoltam. Az S2 nem egy Gamer teló, én sem vagyok Gamer. De van egy játék, amivel szívesen szórakozom. Csináltam rá egy csúcsrajáratós governort, amit a Robot aktivál, ha indítom a játékot. Igaz, hogy zabálja az akkut, de kit érdekel. Aztán azon is állítottam, hogy a rendszer milyen memóriakorlátnál kezdjen bezárogatni. Olyan telót szeretnék, amivel ilyeneket megtehetek.
Nem tudom, hogy az elutasítás üzenettel hogy működik, mert nem sikerült életre keltenem. Csak kíváncsi voltam rá, mert itt felmerült egy ilyen igény. Nekem még soha nem kellett (szerintem nem is fog), de ha kellene, akkor tudom, hogy miként oldanám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest