Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A következő biztos, hogy tepsifon lesz, de a Z ultra mérete már nekem is túlzás (pedig bejövős). De olyan kéne, ami tudja a CIFS csatolást, vagy OTG -ről soros port kimenetet. Ezek az S2 nél adottak a Dori kernellel. Meg még nagyon sok egyéb. Pl. az egyik governor -t kineveztem spórolósnak és átállítottam benne, hogy az 1. mag milyen terheléseinél lépjen be és ki a 2. mag, és hogy lassabban reagáljon a terhelésváltozásra. Ehhez a GPU frekvencialépcsőit is áthangoltam. Az S2 nem egy Gamer teló, én sem vagyok Gamer. De van egy játék, amivel szívesen szórakozom. Csináltam rá egy csúcsrajáratós governort, amit a Robot aktivál, ha indítom a játékot. Igaz, hogy zabálja az akkut, de kit érdekel. Aztán azon is állítottam, hogy a rendszer milyen memóriakorlátnál kezdjen bezárogatni. Olyan telót szeretnék, amivel ilyeneket megtehetek.
Nem tudom, hogy az elutasítás üzenettel hogy működik, mert nem sikerült életre keltenem. Csak kíváncsi voltam rá, mert itt felmerült egy ilyen igény. Nekem még soha nem kellett (szerintem nem is fog), de ha kellene, akkor tudom, hogy miként oldanám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest