Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Akkor a saját alkotásaim:
[link]
SD kártyán a Tasker nevű mappába kell barakni a zip-ben lévő almappákat, vagy értelemszerűen a benne a lévő fájlokat.Tasker-ben meg a legfelső soron a Home ikonra hosszan bökve feljön egy menü, ahol az "import" paranccsal tudjátok hozzáadni a projekteket (igen, komplett projekteket exportáltam, remélhetőleg így a legegyszerűbb). Arra figyeljetek, hogy Beginner módban nem biztos, hogy meg tudjátok oldani az importálást. Nem vagyok benne biztos, h megjelennek a projektek vagy úgy egyáltalán az importálás.
Ami nem működik úgy, ahogy szeretném:
Hardver projekt - Wifi és Wifi conn profil (az elképzelés, hogy ha szakad a kapcsolat, akkor kikapcsolja a wifi-t. Na most ezen még agyalnom kell, mert ha én kapcsolom ki a wifi-t, akkor ez a profil visszakapcsolja.
)Idő projekt - Night End profil (itt a context nem működik, mivel a %TIME változó nem dinamikus - vagyis nem frissíti magát, csak akkor ha lekérdezik az értékét. Ergó vagy ciklusban kéne vizsgálni a %TIME-ot, vagy vmi más okosságot kell kitalálni)
Lábjegyzetbe még: vmiért itt a "Repcsi Off" Task lefutása esetén aktiválódik a "Brightness" Task. Erre még nem jöttem rá, talán vmi bug lehet. Napló szerint néha így viselkedik legalábbis.A Google naptár részeknél a HTTP Get parancsban mindenki cserélje ki a saját privát url címére a linket. A ? utáni paraméterekről találtok infót a neten, a kulcsszó az API.
Kérdésekre legjobb tudásom szerint válaszolok, de előljáróban közlöm, nem vagyok se profi, se különösebben tapasztalt, se informatikus.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GLS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Byski Áramláskijelző.
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)